Nadat we rond hadden gekeken voor een zuinige diesel zijn we bij jullie terecht gekomen voor een nieuwe Citröen C3 1.4 E-hdi. Bij binnenkomt meteen een warm welkom gevoel. Wij hebben met de verkoper Daan Meijer gesproken. Daan Meijer heeft goede kennis van zaken en weet waar hij over praat.Hij twijfelde ook of een 1.4 diesel wel de juiste keuze voor ons was omdat wij uit een MB 3.2 diesel kwamen, maar eigenwijs dat we zijn. Ook geen opdringerij wat bij veel bedrijven wel zo is.Hij geeft een eerlijk advies en is zeer goed gericht op de klant en de wensen. Geen mooie verkooppraat dus.Toen wij de nieuwe auto kwamen ophalen was per ongeluk de verkeerde nummerplaten gemonteerd, wij wilden graag de luxe platen. Onder het genot van een kop koffie zaten de nieuwe platen er al op! Dat noemt men service.Voor we weggingen werd alles tot in detail uitgelegd zodat het instructieboekje overbodig is. Ook in het dasboardkastje een envelop van WIlmink met ruitsticker, schadeformulier en kopie kenteken voor het geval er wat is onderweg. Ja aan alles is gedacht en een schitterende bos bloemen die 2 weken op vaas gestaan heeft. Na enkele weken hadden wij een probleempje met het losse vloermatje die wat opkrulde. Wij hebben dit laten zien en kregen meteen een nieuwe van Nick(telefonist werkplaats)Wij hebben vervolgens 4 maanden met de auto gereden, maar wilden toch graag wat meer vermogen en luxe. Wij dus opnieuw naar Wilmink toe met een beetje gevoel van dat wordt gigantisch afschrijven, maar niets is minder waar. Daan Meijer en Thijs Wilmink vonden het heel erg vervelend voor ons dat wij nu al aan inruil dachten en zijn met een zeer mooi en goed voorstel gekomen waar wij beslist geen nee tegen konden zeggen.Alleen jammer dat Daan Meijer bij de nieuwe aankoop op vakantie is, want hij had ons graag geholpen. Wij zijn vandaag verder keurig geholpen door Thijs Wilmink en Robin Reekers.Wij krijgen aanstaande maandag onze nieuwe Citröen C3 1.6 E-hdi met alles er op en er aan. Dit keer geen bloemen voor ons, maar een taart van onze kant voor het hele WIlmink Team Almelo.Hier stonden wij op.Deze ervaring willen wij graag met iedereen delen. Wij hebben heel erg veel ervaring met autobedrijven ook in het duurdere segment, maar doen niet dat wat Wilmink doet. Er zijn veel bedrijven die eens bij Wilmink mee moeten lopen, dan weten ze pas wat klantvriendelijkheid en service betekend. Helaas is het laatste vaak ver te zoeken uit ervaring. Wij kunnen maar 1 ding zeggen. Wilmink Team ga zo door, want dit is bij vele bedrijven ongekend. Dankjewel voor alles. WORD VERVOLGD als we de nieuwe auto ophalen.
Ik wil graag een revieuw plaatsen over jullie bedrijf. Ik kan jullie bij iedereen van harte aanbevelen, want de service en klantvriendelijkheid is meer dan een 10 waard. Hier kan menig autobedrijf een voorbeeld aan nemen. En ik praat uit ervaring.Ik heb mijn C3 bij jullie in onderhoud gehad en werd keurig gebeld voor een extra reparatie van zelfs een paar tientjes. Je wordt bij jullie altijd hartelijk ontvangen niets is teveel gevraagd. Ik zou zeggen Thijs en team ga zo door. Trouwens hebben jullie een hele fijne balimedewerker Nick. Geeft super uitleg en advies. Wilmink bedankt!
Vorige week een occasion C3 gekocht. Ik moet zeggen dat Wilmink (met name Robin) heel veel moeite heeft gedaan om iets voor ons te vinden. We hadden behoorlijk veel eisen en dat was niet altijd even makkelijk. Toch heeft Wilmink het voor elkaar gekregen een auto te vinden die aan al onze eisen voldeed voor een goede prijs. We waren al een tevreden klant, omdat we de afgelopen jaren al twee keer eerder een auto daar hebben gekocht, maar ook nu weer zeer tevreden!! Bedankt.
gewoon TOP
Vanmorgen hebben wij onze citroen-occaision opgehaald. Toevallig kwamen wij, wonend in de randstad, in Almelo terecht. De 1e kennismaking voelde al als een warm bad en gaande het aankoopproces werd dat groeiend gevoel van vertrouwen versterkt: alsof we bij de familie Wilmink werden ingelijfd! Geen \"gladde\" praatjes, maar deskundigheid van grote lijn t/m detail. Vakmensen, met duidelijke liefde voor hun ambacht. Het hele team straalt klantvriendelijkheid uit. De zakelijke onderhandelingen verliepen transparant en royaal. Bij de aflevering hedenmorgen werden wij op diverse punten nog weer verrast met zorgvuldig en pro-actief handelen, alle afspraken meer dan nagekomen, een ruime uitleg in alle foefjes van deze zeer luxe citroen, zoals wij in de randstad zelfs bij aankoop van een nieuwe citroen nog nooit hebben meegemaakt! wij zijn zeer getroffen door het team van Thijs Wilmink en zijn er trots op ons klant te mogen noemen van dit bedrijf! We rijden er graag voor naar Almelo! (in de buurt van onze recreatiebungalow) Weer een 200% tevreden klant erbij!
Aan de vraag om mijn mening over autobedrijf Wilmink te geven voldoe ik graag. Ik ben een paar weken geleden naar de vestiging in Almelo gegaan om me te orienteren op een nieuwe auto. Ik werd vriendelijk en snel geholpen. De vragen die ik stelde betreft de auto werden deskundig beantwoord. Ik ben dus zeer tevreden.
Een slechte ervaring mag gedeeld worden. Echter moeten de feiten dan ook boven tafel komen. Wij hebben geen mogelijkheid om te reageren op uw ervaring \"P uit Tubbergen\" dus dan maar op deze manier. Ik vindt het jammer dat u de ervaring met ons zodanig het ervaren. U was echter niet voor rede vatbaar en hebt meerdere malen verzuimt te reageren op onze verzoeken. De dingen waarvoor u opdracht geeft dienen betaald te worden. De leasemaatschappij was niet op de hoogte van de door u vermeende afspraken dus verhalen wij de kosten op u. Nogmaals vervelend dat u het als zodanig hebt ervaren. Ik ben altijd bereid hierover een gesprek met u aan te gaan. Met vriendelijke groet, Thijs Wilmink
Ik heb zeer slechte ervaringen met dit bedrijf. Afspraken worden niet nagekomen en op het moment dat de leasemaatschappij een conflict heeft met Wilmink draait de gebruiker er voor op, desnoods met gerechtelijke procedures met zeer onvriendelijke dreigbrieven!!
Bij Bennie Wilmink nieuwe auto gekocht, je kunt er een lang verhaal van maken maar het is gewoon GOED.
Wij hebben een zeer prettige ervaring met Garage Bennie Wilmink. Mooie auto gevonden op internet, meteen gebeld en we kregen binnen een dag een offerte. Nog telefonisch contact gehad, wat bij ons veel vertrouwen gaf. Binnen 3 dagen reden we in onze \"nieuwe\" auto uit Almelo weg richting Diemen.
Erg klantvriendelijk, open karakter en vriendelijk personeel. Straalt vertrouwen uit, en veel in overleg mogelijk. Geen gladde verkooppraat. We hebben een open en eerlijke indruk gekregen.
Auto had een storing. Mijn eigen garage kwam hier niet uit. Bij Wilmink eerst heldere aanname en diagnose. Gevolg: storing blijvend verholpen. Helemaal top!