Bijzonder slecht. Afspraken worden telkens niet nagekomen. Er wordt op de afgesproken datum niet teruggebeld. Al een jaar bezig om te zorgen dat mijn autoradio het goed gaat doen. Geen kennis voldoende in huis om dit probleem op te lossen.
De service en de klantvriendelijkheid staat er hoog in het vaandel , zowel bij de verkoop , de monteurs , de service balie , de man van de onderdelen , en de derectie , het voelt voor mij net als een tweede familie want zo warm word je er verwelkomt en behandeld.
Zeer prettig en toch professioneel. Nemen de tijd, geen haastwerk, ziet er heel netjes uit
Fijn personeel. Niet opdringerig. Eerlijk erg fijn. Zeer tevreden
goede en snelle service.
Zeer vriendelijke medewerkers en denken goed mrt je mee. Ga zo door.
De deskundige en zeer vriendelijke medewerkers hebben mij geholpen bij het uitzoeken van mijn eerste auto. Ben erg tevreden over de gang van zaken!
Als je een tweedehands auto koopt wordt je bediend alsof het een splinter nieuwe betrof!!
In juni 2016 ben ik oriënterend bij dit bedrijf binnen gegaan, ik had de Space Star zien staan en dit was een optie voor ons om dit jaar aan te schaffen. Mijn redenen aan de zeer vriendelijke verkoper (Dalibor Radovanovic) uitgelegd en ging nadien tevreden de deur uit. Nu in juli na onze vakantie terug geweest maar nu samen met mijn vrouw, Inmiddels wisten wij redelijk goed wat wij wilden en na enig gepraat werd ons een proefrit aangeboden. Daarvan terug gekomen zijn wij in onderhandeling gegaan, hij had zich goed voorbereidt en wij kwamen dan ook snel tot een koop,
Slecht probleem in garantietijd werd niet verholpen en kleine beurt veel te duur anderhalf uur gewacht voor kleine beurt waar monteur maar klein uur met de beurt bezig is geweest
Meer dan goed. Netjes, ze namen de tijd. En extra koffie voor dat we wachten moesten. En had al eerder een offerte laten maken, dat voelde al goed toen.
Het vervangen van de moter de oude gebruikte erg veel olie, men heeft mij uitstekend geholpen door de kosten van de moter te vergoeden.
prettig en volgens afspraak zeer correct
Onze ervaring is bijzonder goed. Vooral met verkoper Remco Reekers. Wij zijn nog nooit zo tevreden geweest over een autodealer.
UItstekend.
net en goede garage
Bij de Firma Wilmink staat de klantvriendelijkheid hoog in hun Vaandel , men heeft een luisterend oor en waar nodig word voor een oplossing gezorgd , en van verkoop tot monteur tot directeur ze zijn allemaal vriendelijk en gastvrij vandaar krijgen ze van mij een dikke tien met een griffel .
klantvriendelijk , en staat gelijk voor je klaar (indien mogelijk ). Goede sevice
Goede ervaring ten opzichte van proefrit waardoor wij een goed gevoel kregen bij de auto. En als de auto het net zo goed blijft doen als de bos bloemen dan zit het wel goed. deskundigheid een 7 gegeven maar was auto buiten jullie eigen merk dus te begrijpen.