Word altijd direct geholpen chapeau

Goede service, vriendelijke medewerkers

Zeer goede ervaring en snelle service en reparaties

Zeer te reden

Geen onnodige zaken bij een beurt en practisch meegedacht. Demoband was wat goedkoper en toen deze niet goed bleek gewoon omgeruild voor nieuwe. Vriendelijke ontvangst en uitleg van Kevin

Mijn ervaring is dit .

No nonsens. Volgens afspraak en anders een goed overleg over het onderhoud. Mocht er wat meer gebeuren zo als een update van de fabrikant. Duidelijke uitleg en weer no nonsens. Dus ik ben zeer tevreden over het totale gebeuren.

Fijn dat er vooraf gebeld word voordat er gerepareerd wordt.

Alles klopt en wordt goed overlegd

Vriendelijk en professioneel

De klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel. Ook duidelijke uitleg over een komende reparatie. Ontvangstruimte, showroom en werkplaats netjes en verzorgd. Dit geldt zeker ook voor het personeel. TIP: Laat de auto na een grote beurt even door een wasstraat heengaan.

Zeer snel en correct geholpen!

Werk volgers afspraak.

Service op verzoek snel uitgevoerd zodat ik de auto ‘s middags weer gebruiken kon

Vriendelijke correcte behandeling

Professioneel!

Binnen de afgesproken tijd met een gedetailleerde factuur.

Ik ben vriendelijk geholpen en heb goede ervaring met het onderhoud.

Zoals ik al omschreven heb in 1 zin, ik heb goede ervaring met het onderhoud. Ik vind jammer dat jullie geen Citroen dealer meer zijn.

Tot nu toe goed

Tot nu toe een goede ervaring

Werd prima geholpen

Was er voor een onderhoudsbeurt en APK moesten aan de voorkant 2 misschien 2 nieuwe banden op, maar ze kwamen eerst overleggen welke banden er op moesten. Met een uur was beurt klaar en kon ik weer naar huis

Top service

Top service en kennis van zaken

Prima!

Dag, Ik ben vooraf de werkzaamheden netjes gebeld. Daardoor wist ik meteen waar ik aan toe was. Dikke 10! Wel miste ik de persoonlijke benadering die Wilmink juist altijd typeert. Succes en tot de volgende keer. Groet, Nanda Eshuis

Prima, àlles volgens afspraak

Ok

Word altijd goed geholpen

Reageer snel en tevreden met de werkzaamheden.

Vriendelijke en behulpzaam

Gevraagde punt niet opgelost. Wel onnodige keuring

Auto gebracht voor apk en gepland onderhoud. Recentelijk was onderdeel van de airco vervangen, maar de auto kreeg opnieuw een airco-check. Jammer. Verder aangegeven dat er slangetje van de achterruitsproeier vervangen mocht worden zonder toestemming. Niet gedaan. Ik vraag mij zelfs af of dit geen apk afkeurpunt is. Hoe dan ook. In het verleden altijd netjes geholpen, maar deze keer niet best.

Geweldige service

TOP

Onduidelijke rekening

Onduidelijke rekening. Er staat niet op hoe de kosten worden berekend. Bv hoeveel kost een liter olie? Hoe komen jullie aan het bedrag? Graag meer duidelijkheid.

goede service

goede behandeling, lekkere koffie

Geweldig geholpen

Mensen denken echt met je mee, heel blij met ze! Snel geregeld en kon hem binnen een dag weer meenemen. Mooie leenauto meegekregen.

Alles naar tevredenheid.

Mijn eerste ervaring! Vriendelijk personeel. Twee kleine minpuntjes zijn keurig opgelost. Gewaardeerd, dat ik een mooie/jonge leenauto meekreeg. Én lekkere koffie met krantje.

Twentelaan 21

7609 RE Almelo