super behulpzaam en gezellig, als je iets niet weet of dat je een probleem hebt over het rijen of theorie helpen ze je altijd. heb met het praktijk en het theorie genoten was altijd super grappig en behulpzaam. Zeker een aanrader!

Super fijne rijschool

Het is een fijne rijschool met goede instructeurs die je een goede basis geven voor het autorijden.

Top rijschool en instructeur

Heb alleen maar lof voor deze rijschool !!!!

uitstekende rijschool

Ik heb een fijne ervaring gehad. Veel geleerd en bovendien fijne rij-instructeurs gehad. Bedankt

Super fijne rijschool en een super blij met Annemarie!!!

Alles altijd duidelijk en snel geregeld en Annemarie is een ontzettend fijne instructrice!!

Super rij school

Top! Goede instructeur en flexibel in het plannen van de lessen

Goede ervaring met rijschool en goede instructeur. Zeker aan te bevelen !

Fijne rijschool, eerlijk advies

We hebben de rijschool als fijn ervaren. Het startpakket bleek iets te weinig lesuren, maar ruim binnen het jaar het rijbewijs gehaald. Wel vervelend dat instructeur vaak te laat was voor de rijles.

Top! Goed geregeld allemaal.

Alle motorlessen heb ik gekregen van Hans van Thiel, deze waren zeer duidelijk (direct en concreet) en met goede humor wat het lessen nóg leuker maakt. Ook werkt de app PlanGo super en is alles overzichtelijk.

Goede lessen

Ik heb goede lessen gehad en nooit problemen gehad

Compleet en duidelijke uitleg

Goede rijschool met leuke, gezellige en vakkundige instructeurs.

Heel fijn

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met de rijschool en instructeur. De communicatie was goed evenals de lessen

Zeer duidelijke, leerzame en leuke lessen.

Fijne rijinstructeur en prettige rijschool. Zeer tevreden.

Zeer tevreden, niks te klagen.

Ik had een hele prettige rij-instructeur, Frank Giesbers. Ik zou een loonsverhoging zeer zeker overwegen. Verder had je een boekje waarin je heel gemakkelijk je vooruitgang kon bijhouden. Het inplannen van lessen ging via app contact met de instructeur zelf wat het heel gemakkelijk maakte. Al met al, zeer tevreden.

Fijne rijschool en superfijne rijinstructeur Frank.

Hele fijne tijd gehad, lessen waneer het nodig is en als je het goed doet stoppen de lessen even. Zodat je nooit teveel betaald uiteindelijk. En meteen de eerste keer geslaagd.

Super fijne rijlessen!

De rijlessen zijn me goed bevallen en een leuke en fijne rijinstructeur!

Super fijne instructeur en leerzame les.

De instructeur was een super fijne man hartstikke gezellig. De lessen waren heel leerzaam en de instructeur gaf goede tips. Daardoor ook 1 keer geslaagd, dus ik ben super tevreden!

Een leerzame en geslaagde dag!

Een fijne rustige instructeur die alles goed uitlegde, een lekkere lunch gehad en uiteindelijk geslaagd. Prima dag ervaring!

Vond het altijd heel gezellig met Ronald en hij was een top rijinstructeur die altijd rustig bleef en als het nodig was ingreep Maar alle lessen heb heb ik zeer tevreden gevolgd

Super leuk

Was super leuk ik kijk er erg lang naar uit

Super goed

Mijn ervaring met jullie rijschool is echt super goed danks aan jullie heb ik mijn autorijbewijs gehaald in 1 keer bedankt jos voor alles ik raad jullie rijschool absoluut aan

Goede begeleiding in aanloop naar het rijexamen.

De uitleg en begeleiding gedurende de eendaagse cursus inclusief examen was volledig en prettig. Met als resultaat een geslaagde!

Tijdens de rijlessen heb ik ontzettend veel geleerd.

Ik heb door Ronald heel veel geleerd. Hij heeft mij een goed begeleid waardoor ik nu in 1 keer ben geslaagd.

super

Super fijne rijlessen gehad van Annemarie, ze gaf me veel vertrouwen. Meteen de 1e keer geslaagd !!

Kapelstraat 71

5466PB Veghel