perfect, zeker aan te bevelen

aanhanger rijbewijs in een dag ,met frank ,is een super fijne man duidelijk en zeer kundig, EEN DIKKE 10 voor FRANK!!!!!

zeer begripvol en klantviendeijk

Super goed

perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind het een super goede rijschool met top instructeurs

goede service, goed behandeld

Super tevreden, Gijs heeft altijd met veel plezier de lessen gevolgt!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

Ik heb prettig gelest bij Hans van Tiel. Corrigeer je goed als je een foutje maakt, en geeft duidelijk uitleg. Ik beveel jullie zeker aan bij andere

zeer slecht, onaanvaardbaar

Na het aanvragen van praktijkexamen bromfiets konden wij heel snel beginnen alles geregeld zodat onze zoon daar kon geraken en vrij van school aangevraagd belde fa van der doelen vandaag terug dat het niet door kon gaan want ze hadden verkeerd gekeken in het bestand en er moest al iemand lessen die dag, nou lekker denk ja van ik betaal wel wat meer dan kan onze zoon ook meteen aan de gang maar nee hoor

fijne rijschool

goede service, goed behandeld

Heel goede begeleiding gehad tijdens het rijlessen voor het A rijbewijs. Wekelijkse lessen gehad tot de bijzondere verrichtingen, wanneer dit niet nodig bleek te zijn door al op niveau te zijn wordt eerlijk verteld dat er geen les nodig is. Na de bijzondere verrichtingen gelest voor de rijvaardigheid. Hier zat wel enige tijd tussen de lessen, maar dit kwam doordat het examen niet eerder kon. Verder goede uitleg voor, tijdens en na elke les.

voldoende, een redelijke ervaring

Geen kontakt met de opdrachtgevers (ouders) Ook niet op verzoek. Bijzondere manier van communiceren door de rij instructeur qua planning. Alles gadt bia zijn agenda. Geen samen spraak

goede lessen

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Jan van Tiel legt het duidelijk uit. Dit was erg prettig.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb hele goede ervaringen gehad met dit bedrijf. Mijn instructeur (Jan) gaf heel fijn les: Een complimentje hier en daar, droge grapjes tussendoor en natuurlijke de nodige tips. Al met al een top praktijkles!

Super!

goede service, goed behandeld

Goede ervaring met deze rijschool! Fijne instructeurs, die met een goed gevoel voor humor de juiste kennis overbrengen op de leerling. Voor mijn motor rijbewijs alles de eerste keer behaald. Bedankt voor alles!

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb veel geleerd in een korte periode van mijn rij instructeur. Het is een fijne en gezellige rijschool waarbij er een leuke combinatie van plezier maken en serieus lesgeven van toepassing is.

goede service, goed behandeld

Prima bevallen. Na eerdere slechte ervaringen bij een andere rijschool, overgegaan naar Fa. v.d. Doelen. Deze hebben me goed les gegeven. Nu ben ik geslaagd, mede dankzij de goede lessen van Astrid.

Vriendelijk en gezellig!

Kapelstraat 71