Heel fijn.

Ik heb gelest bij Frank en dat vond ik heel fijn. Frank is een hele duidelijke instructeur die je precies uitlegd wat je moet doen om goed en veilig auto te kunnen rijden.

Fijne rijschool

Fijne ervaring met Fa van der Doelen. Kijken echt naar hoe je reageert en wat je nodig heb om het resultaat te behalen.

Veilig

Ondanks mijn ervaring met autorijden in een ander land (Peru), waren de gegeven instructies altijd gericht op rijveiligheid, met respect voor voetgangers, fietsers, andere chauffeurs en het milieu.

Uitstekend voorbereid op de examens

door de rijlessen heen werd alles goed duidelijk gemaakt en werd je goed voorbereid op de examens. Dit was top!

Goede lessen

Ik heb een zeer positieve ervaring gehad bij rijschool FA van der Doelen. Het planning en eventueel verzetten was geen probleem (als dit op tijd gemeld werd).

Super goed

Super fijne rijlessen! In 1 keer geslaagd! Geweldig :)

Super!

Fijne methode van rijlessen en altijd een plekje in de week om te lessen.

Zeer goede ervaringen met deze rijschool

Mijn aanhangerrijbewijs is behaald met behulp van de instructeur Frank die mij goed heeft voorbereid voor mijn examen. Bedankt Frank!

Goede rij instructeur En fijne lessen gehad.

Mijn instructeur was Hans van Thiel. Ik heb fijn bij hem kunnen lessen en vond hem een goede instructeur. Ook kreeg ik bij van der doele zelf veel en duidelijke informatie over de geplande rijlessen en over overige informatie . Kortom een goede rijschool.

Was heel tevreden , Heb van Jan en Astrid veel geleerd 1 keer geslaagd

Erg goede begeleiding en adviezen met een leuke tijd!

Vanaf de eerste les bij Frank al meteen een duidelijke opzet. Fijne en leerzame lessen gehad. Ik ging met goede voorbereiding het examen in. Bedankt!

Fijne lessen!

Hele fijne lessen gehad. De instructeur kijkt goed naar wat jij nodig hebt en past hierop zijn lessen aan. Plango app werkt ideaal, zo weet je precies wanneer je moet lessen. Fijne ervaring gehad bij van der Doelen zeker een aanrader!

Eerste keer geslaagd! Komen afspraken na.

Goede rijschool

Een fijne rijschool met gezellige en goede instructeurs

Fijne rijschool!

Fijne rijschool, fijne instructeur.

Super blij met de goede en duidelijke uitleg !

Het was een relaxed sfeer waardoor ik niet zenuwachtig was. Daardoor mij aanhanger rijbewijs ineen keer gehaald. Top!

Goed en gezellig

Gereden met een fijne en gezellige instructeur, de tweede keer voor mijn praktijkexamen geslaagd.

Heel goed

In een keer E achter B, dus top tevreden!

gezellig

goed naar mijn zin gehad

helemaal goed

Goed en fijn geholpen om te slagen

Hele goede uitleg. Gezellige, positieve mensen. Les gehad van Astrid, Top!

Goede begeleiding

Goede begeleiding en goede uitleg tijdens de rijlessen. Het is duidelijk wat er van je verwacht word en wat je moet doen.

Heel erg tevreden over de loopbaan.

Doordat mijn oude rijschool plotseling besloot te stoppen kwam ik hier opnieuw terecht. Ondanks mijn plotselinge aanmelding verliep alles erg vloeiend en ben ik goed opgevangen. Verder hebben mijn instructeurs, Hans en Jos, erg goede lessen gezorgd. Bedankt voor de fijne en verzorgde rijlessen!

Veel geleerd

Alles werd goed en duidelijk uitgelegd en ik heb fijne lessen gehad

Kapelstraat 71

5466PB Veghel