Uitstekend!

Zelfde instructeur gehad met het behalen van mijn motor rijbewijs als zo’n 18 jaar geleden met mijn auto rijbewijs. Het wordt heel duidelijk uitgelegd hoe en wat, waardoor je, zelfs als je het iets minder zou doen op je examen, je alsnog slaagt! Enige ‘minpunt’ dat ik heb ervaren is de financiële afwikkeling. Soms weken geen factuur van de les(sen) die genomen zijn en dan vervolgens een dikke factuur die plots binnen 5 werkdagen betaald moet zijn... in mijn ogen kan dit wel wat beter...

Goed gezellig en leerzaam en in 1 keer geslaagd

Goed gezellig en leerzaam en in 1 keer geslaagd

In korte tijd veel geleerd!!!

Frank Dortmans is een gedreven vakman, die duidelijk verteld wat goed is, en wat beter moet. Hij wil resultaat zien, en oefende de mindere vaardigheden meermaals zodat je met vertrouwen naar het examen gaat. Ik ben dan ook in een keer geslaagd!! Ik raad deze professionele rijschool dan ook echt aan!!!!

Super rijschool

Geduldige Frank met een eigenwijze leerling ;-) Super bedankt

Geweldige rijschool.

De lessen waren altijd duidelijk en ze worden aangepast op de dingen die jij moeilijk vind.

Geweldig!

BE rijbewijs gehaald in 1 keer, duidelijke instructies en uitleg. Het lessen op zich was al gewoon leuk, lukte het net ff niet, gewoon nog een keer proberen, waardoor ik in ieder geval zelfverzekerder het examen in ging. Kortom, fijne les gehad van een fijne instructeur. Frank, nogmaals dank daarvoor!

Actief!

Actieve rijschool die doelgericht te werk gaat.

netjes geregeld bij van der doelen

Goed geregeld allemaal , vraag , wat is de wachttijd om te starten met lessen , onze dochter mag vanaf 7 januari eventueel starten. gr

In één keer mn rijbewijs gehaald! Dat zegt genoeg toch ;)

Helemaal top. Bedankt!

fijne rijschool

Zeer tevreden over deze rijschool. Plezierig rijles gehad en een goede begeleiding, als resultaat een geslaagd examen! :)

Gewoon prima

Een duidelijke uitleg gekregen op alle vlakken, met aanpassing aan mijn situatie. Gemakkelijk contact met de instructeur via WhatsApp.

Alles goed gegaan zoals verwacht

Na mijn auto en aanhanger rijbewijs bij vd Doelen gehaald te hebben nu geslaagd voor de motor. Complimenten voor Hans, top instructeur!

Super!

Super goede instructeurs! Je leert hier super snel en dat maakt het leuk! Ik ben hier in 17 lessen geslaagd in 1x :) Bedankt Josh! Als ik ooit mijn motor rijbewijs ga halen kom ik zeker weer naar jullie!

Goed!

Na wisseling van rijschool en nog een keer van instructeur eindelijk met de juiste hulp mijn rijbewijs gehaald. Leuk om daarna een persoonlijk kaartje te ontvangen!

Super fijne rijschool! zeker een aanrader

Hele fijne ervaring, fijne duidelijk rij instructeur, hij bereid je super voor, om je examen te halen!

Dik avontuur

Waren goede lessen

Goede rijlessen met soepele opbouw

Alle theorie uit het RIS boek werd goed uitgelegd met voorbeelden in de praktijk, door de constante oefening en herhaling leer je met de auto om te gaan.

goede rijschool, met goede en gezellige rij-instructeur

goede rijschool, met goede lessen. Ben blij dat ik mijn rijbewijs de 1e keer heb gehaald

Uitleg uitstekend! En een fijne instructeur

Wordt goed geholpen en een fijn boekje

Goed geholpen

ik ben goed tevrede over hoe de lessen zijn verlopen veel geleerd.

Ik heb fijne en goede begeleiding gehad. Mijn beide rijbewijzen de eerste keer geslaagd. Dat wil zeggen dat ik goed voorbereid ben door de rij instructeur. en een beetje geluk telt ook mee. De afspraken en de communicatie vanuit de rijschool ook goed. Ze regelen het prima. Bedankt

Super motorlessen

Les gehad van Jos en kan alleen maar zeggen wat een super lessen. Gezellige lessen waar je alles op een goede manier zult leren. AVB en AVD lessen waren top! Vandaag geslaagd! Ik raad iedereen deze rijschool aan!

Fijn gelest en in een keer geslaagd

Professioneel, kritisch en uitdagend. Eerste keer geslaagd voor B en BE

Professionele rijschool die je uitdagen om nog boven de maatstaven van het CBR te rijden om zeker te zijn dat je het niveau haalt. En nog gezellig ook!

goed verlopen

Jammer dat de wachttijd lang was door de Corona bij CBR.

Kapelstraat 71

5466PB Veghel