Lange dag maar resultaat was goed

Ik had liever een paar lossen lessen gehad ipv een dagcursus. Jammer dat dit niet mogelijk is. Lessen waren goed.

Hele fijne rijschool en rij instructeurs

Goed begeleid tijdens het leren van motorrijden.

Hele fijne rijschool en instructeur!

Ik geef verkeersschool Fa. van der Doelen een 10 en Ronald een 11! :)

Duidelijk, streng wanneer nodig en toch ook nog in een positieve manier!

Vond het erg fijn allebei de lessen. Op momenten dat het niet zo goed ging werd dat gezegd en ook zeker wanneer dat wel zo was. Vaak uitleg tussen door en het was duidelijk. Bij vragen konden we die gewoon altijd stellen. En uit eindelijk ook geslaagd!! Dus het was een positieve ervaring

Een goede leer ervaring gehad

Ik heb heel veel dingen kunnen leren van mijn rij instructeur Hans.

Top rijschool met fijne instructeurs.

Ik ben met mijn rijbewijs begonnen bij van der doelen op mijn 16,5. Ik heb hier fijne lessen gehad waar ze echt focussen op een duidelijk doel in de lessen. Heb hier veel plezier gehad en gelachen in de auto. Ik raad het zeker aan voor degene die zijn rijbewijs wilt halen en ondertussen kan lachen met de instructeur.

Top rijschool!

Geeft lessen op het niveau dat bij iemand past, lekker op gemak gelest en ook ertussen kunnen lachen. Ik ga met een topgevoel alleen rijden voortaan, dankzij Fa vd Doelen! Bedankt!

Je word super geholpen en je leert heel veel. Super klantvriendelijk echt een aanrader

Goed geregeld en fijne begeleiding

Van introductie tot afrijden super goed begeleid. Afspraken worden nagekomen en rijlessen ver van tevoren ingepland.

Wederom fantastisch!

Na mijn motor rijbewijs hier ook mijn aanhanger rijbewijs mogen behalen! Leuke instructeurs met een flinke dosis humor en je leert er ook nog iets van, complimenten! En hartstikke bedankt!

Super rijschool

Alles wordt netjes en optijd geregeld en het allerbelangrijkste 1 ste keer geslaagd en gisteren ook voor aanhanger geslaagd

Goede rijschool!

Na wat tegenvallers bij vorige rijscholen en en met veel hulp heb ik het proces doorlopen. Ze doen er veel aan om je te laten slagen en bieden de juiste hulp aan.

TOP!!!

Zowel mijn zoon als dochter super begeleid tijdens de autorijlessen & beiden 1ste keer geslaagd!!!

Fijne rijschool met uitstekende rij instructeuren!

Top rijschool waarbij ik veel geleerd heb! Fijne communicatie en goede rij instructeuren.

Fijne rijschool!

Prettig lessen en een vertrouwde rijschool

Goede rijinstructeur, hij zorgt ervoor dat je je fouten begrijpt en dat gaat verbeteren.

Gedegen rijschool met duidelijk programma.

Onze 2 dochters hebben allebei rijles gehad bij deze rijschool en zijn beide snel en goed geslaagd.

Duidelijk en leerzaam

Na ontvangst rustig en duidelijk naar het examen toegewerkt later in de middag

De rust hemzelfe

Jos heeft mij goed begeleid naar mijn BE rijbewijs, komt erg kalm en bekwaam op mij over en weet handige tips en tricks te vertellen. Bedankt! Ik kan veilig met mijn aanhangwagen de weg op.

Uitstekende rijlessen

40 uur les gehad en zonder moeite mijn rijexamen in één keer gehaald.

Prima ervaring !

X

Ik heb erg goede lessen gekregen

Fijne autorijlessen gehad en goede ondersteuning. Super bedankt!

Instructeurs heeft veel geduld en ondersteund direct waar nodig. Alles wordt helder uitgelegd en aangepast aan je eigen manier van leren. Al met al een goede ervaring en zeker een aanrader!

Hele fijne rijschool

Van der Doelen is een super fijne rijschool. Instructeur Peter gaf fijne lessen.

Heel fijn, ik was erg zenuwachtig en ben goed opgevangen en tot rust gebracht.

Kapelstraat 71

5466PB Veghel