Onze ervaring was goed.
Prima auto gekocht en nukkig tot nu toe zonder problemen
Denken mee en geven goed advies.
Ik heb mijn auto hier in onderhoud sinds ik deze hier zo\'n 3 jaar geleden ook gekocht heb en ben super tevreden. De enige reden dat ik geen tienen gegeven heb is dat dit ongeloofwaardig over zou komen en dat verdient dit bedrijf niet!
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Nooit verrassingen achteraf. Onverwachte reparaties worden vooraf afgestemd.
Relaxte , klantvriendelijke service. Geen haast , alle tijd nemend voor de klant zijn wensen.
Recent mijn 2e auto gekocht. 1e was een 308 SW allure waarmee ik probleemloos 100.000km heb gereden. Een keer gebruik moeten maken van de service en dat werd zeer goed opgepakt en opgelost. Nu rijd ik een prachtige 508SW en hij rijdt heerlijk.
Goede service, goed contact en zeer klantvriendelijk.
Zeer goede ervaring met dit bedrijf, vriendelijke mensen, een aanrader!
Mijn ouders zijn al jaren klant bij Rudo. Altijd een goede prijsopgave en uitleg vooraf. Sinds de aanschaf van een eigen auto ook klant bij Rudo. Top service
Prima service en eerlijke informatie
Was al lang klant. Nu mijn eerste schade aan mijn auto bij Ludo laten maken. Top uitgevoerd, inclusief buitenkant gepoetst en binnenkant volledig fris. Top klasse deze vakgarage.
Hartelijk, goed, informatief, prettig.
Ik heb heel goede ervaringen met Van Pinxteren Auto\'s. Onlangs een leuke Polo gekocht, en die is netjes afgeleverd met een beurt en een halfvolle tank (wat niet eens afgesproken was). Na twee weken merkte ik een rammelend geluid, en dat werd meteen verholpen (gratis!). Topservice van een heel vriendelijke, eerlijke man! Zeker een aanrader.