Geweldige service.

Dit is een bedrijf dat je maar zelden tegenkomt.Afspraak is afspraak en de kwaliteit is van een hoog niveau. Een tip, Zo Doorgaan!!!

Vriendelijk, correct, goede service

Altijd vriendelijk, correct en snelle service.

Top Service

snelle afhandeling en correcte afspraken en vrij goed prijs

Zeer positief en meedenken in oplossingen

Zeer behulpzaam bij de zoektocht naar een electrische storing aan mijn auto. Een service met leenauto die helemaal super was. Na lang zoeken en wachten op onderdelen het probleem opgelost. En dat alles zonder kosten onder garantie. Helemaal top. Ik weet waar ik een volgende auto ga aanschaffen. Dank voor de super service!

Sehr seriöser Händler. Gute und professionelle Beratung!

Sehr seriöser Händler. Gute und professionelle Beratung! Bin absolut zufrieden und werde diese Firma weiterempfehlen!

Snelle afhandeling. Fijne vriendelijke klanten benadering. Prijs mag altijd lager.

goed werk komen afspraken na

goed werk geleverd,

Mooie club!

Mooie club met gepassioneerd professionals die transparant uitleggen hoe de wereld in elkaar zit. Thanks Jochen en Dave voor het zaken doen!

Topservice

Geweldige eerste ervaring met Liberty Cars. Bedankt Ivo....

uitstekende service

zeer klantgericht en uitstekende service

Super service

Goede service, duidelijke comunicatie en staan altijd klaar voor de klant

Vertrouwt

Helpzaam, correct en snel. Onderdelen worden zelfs naar Ibiza gestuurd.

fijne zaak om mee te werken

TOP

Superbedrijf

Al sinds 2007 trouwe en tevreden klant. Kocht er mijn eerste Ram 1500, de tweede via marktplaats maar die is netjes door liberty onderhouden. De derde werd nieuw bij Dave besteld en rij er nu bijna 13 jaar in, toe aan het nieuwe model maar de "nieuwe BPM regels" komen net te vroeg en dus nog maar even door. Op naar de 400.000! Bedankt overheid voor deze geweldige maatregelen om voor een electrische te gaan kiezen. Electrische goedkoper maken kan ook.........maar nu wordt autorijden gewoon weer duurder.....en niet te zuinig! Liberty bedankt voor het onderhouden van mijn trouwe 4 wieler!

Alles klopt

Afspraken worden stipt nagekomen en de mate van onderhoud gebeurt in onderling overleg. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Top service en vakbekwaam

Super bedrijf waar ze betrokken zijn bij hun klanten. Top service, als je een acuut probleem hebt met je auto kun je ondanks de drukte direct terecht omdat ze weten dat je de auto nodig hebt voor je bedrijfswerkzaamheden.

netjes alles afgeleverd en uitgevoerd volgens afspraak

Top service

Vriendelijk en top service

Heel netjes geholpen

Correct bedrijf

Goede service!

Een bedrijf dat met je mee durft te denken. Zij leveren een auto dat bij de klant past. Vriendelijk personeel dat weet waar hij over praat. Wij kopen hier nu onze 3e auto, en zullen hier ook blijven kopen!

Vriendelijk en Vakkundig Autobedrijf

goede service

goede service, nette bediening, goede afspraken

Keurig bedrijf behandeling uitstekend !

Was goed kwamen alles tot nog toe na wat gezegd was! Hele mooie Mercedes daar gekocht,zag er fantastisch uit zowel van buiten binnen en technisch!! Ook buitenstaanders vinden auto er prachtig uit zien! Mercedes om trots op te zijn!!

Geweldige service en behulpzaam personeel

Zeer tevreden, een garage die een geweldige service heeft, en zeer vriendelijk personeel. TOP!!

Jeep specialist

Altijd goed en professioneel geholpen.

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.