Boven verwachting service en kwaliteit

Na jaren onderhoud door de merkdealer nu bij Liberty Cars geweest voor een beurt. Standaard onderhoud uitgevoerd plus tips over aankomend onderhoud gekregen. Als extra een lelijke krasschade nagenoeg onzichtbaar weggepoetst! Kortom zeer tevreden, ze hebben ervaren nieuwe vaste klant bijgekregen nu.

Geweldige service gericht op meedenken en niet allen gericht op snelle verkoop

Geweldige service gericht op meedenken en niet allen gericht op snelle verkoop

Zeer correct

Er wordt altijd meegedacht aan de beste oplossing en service staat hoog in het vaandel. Steeds vriendelijk en correct behandeld en zeer tevreden over het resultaat.

komen afspraken na en goed advies

goede monteurs vinden storingen snel en doeltrefend. alle gemaakte afspraken zijn nagekomen normale prijzen.

Zeer goede ervaring

Goede service alles goed en optijd geregeld

Zeer goede service

Alles dik in orde en vlotte afhandeling

Nette service, duidelijk facturering!

Al jaren klant van Liberty, Tot op heden nog altijd tevreden ;-)

Snel en goed geholpen

Nette vlotte service

Correct opgelost binnen de garantie en mooie leenauto meegekregen

Goed geholpen, topper!

Goede prijs-offerte ontvangen.

zoals altijd , perfect !!

zoals altijd perfect !!

Zoals ALTIJD weer zeer tevreden

Professioneel en correct

100% tevreden

Prima accurate service

Goede communicatie en fijne service

Tot de volgende keer heren, bedankt.

Rang of stand maakt geen verschil. Een dikke vette Jaguar of een klein boodschappenwagentje, iedereen krijgt een warm ontvangst, heldere uitleg en een goed kop koffie. De beurt is perfect uitgevoerd en de factuur is duidelijk en komt overeen met wat het zou moeten kosten. De service die ik hier ervaar is een voorbeeld voor 80 procent, misschien wel 90% van alle garages in Nederland. Tot de volgende keer heren, bedankt.

Super.

Super vriendelijk personeel.

super snelle service

De uitleg wat en hoe gerepareerd wordt is zeer duidelijk en helder. de reparatie is naar tevredenheid uitgevoerd.

goede service, leuk personeel. Snel geholpen.

Uitmuntend

Ik kom al jaren bij dit bedrijf en heb al diverse auto’s bij ze gekocht en laten onderhouden! Altijd vriendelijk, altijd bereid om te helpen waar nodig en niets is teveel! Dave en zijn team zijn in mijn ogen toppers!

Heel tevreden

Ben heel tevreden

Super kwalitatief hoge service tegen redelijke prijs

Al jaren klant, nooit teleurgesteld in bejegening en service

Zeer tevreden en goede service!

Zeer tevreden en goede service

Perfect zoals altijd.

Goede service. Geen nare verrassingen achteraf. Vriendelijk, duidelijk en kundig.

Heel geode sevice

Zoals altijd perfecte service, kwaliteit en know how

Auto toe aan grote beurt en eerste apk. Alles is netjes verzorgd, nieuwe benodigde afspraak om onderdeeltje te monteren vervroegd zodat we zonder problemen op vakantie kunnen gaan. Goede garage vakmensen met veel kennis.

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.