Goed en betrouwbaar bedrijf.

Alleen maar positief. Behulpzame medewerkers.

Gewoon een aanrader

Super vriendelijk en uiterst behulpzaam. Je voelt je er gewoon op het gemak. Service is uitermate goed.

Altijd super service

Van aankoop tot service/onderhoud altijd uitermate tevreden !!

alles ok

conform afspraak werd ik direkt geholpen en koffie.

Een zeer goede ervaring

Het is een goede garage met een een super en vriendelijke behandeling ik ben zeer te vrede

Perfect top

Wauw wat een service alweer de klant staat echt centraal niks is te veel wat een klantgerichte zaak Vriendelijk komen hun afspraken na Gewoon TOP

Liberty Cars , vriendelijk , correct en vertrouwd

Bij het maken van de afspraak voor een onderhoudsbeurt van de auto meteen al een goed gevoel. Een correcte en vriendelijke benadering. Tevreden over de wijze waarop de beurt is uitgevoerd en de adviezen c.q. aanbevelingen verstrekt zijn. Een bedrijf dat haar werk serieus uitvoert en afhandelt.

Prima, zoals te doen gebruikelijk!

Prima, zoals te doen gebruikelijk!

perfect bedrijf

Ik ben niet voor niets al jaren klant bij dit bedrijf Altijd klantvriendelijk en bereid om te helpen. Geweldig !

Goede service, vriendelijk personeel

Top service

Snel handelen, afspraak na komen ! Zeer prettige communicatie

Geweldig team

Top bedrijf super service en klant vriendelijk

Vakkundige garage die voor kwaliteit gaat.

Vakkundige garage die voor kwaliteit gaat.

wederom goed, snel en vakkundig geholpen

Enkele zaken welke naar voren zijn gekomen tijdens gebruik zijn weer netjes afgehandeld. Zelfs na verstrijken officiële garantieperiode.

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Geen gezeur afspraken worden nagekomen vriendelijk personeel niks op aan te merken .

Klantgericht

Goede snelle service

super klantvriendelijk en behulpzaam dikke pluim

mooie nette auto gekocht super vriendelijk personeel en ze regelen alles voor je een dikke 10

super snelle service !!!

proffessionele snelle service , een echte aanbeveling !

Zeer goed.

Zeer goed zoals altijd weer keurig geholpen.

Zeer klantvriendelijk en meedenkend.

Het is gewoon een top team!!

Professionele aanpak

Realistisch advies zonder overdreven suggesties; onderhoud en reparaties snel en vakkundig uitgevoerd.

Erg gezellig en hartelijke mensen met liefde voor het vak.

Ik ben goed ontvangen en er was alle aandacht voor mijn bezoek.

super service!

Kundige en snelle service, wordt op alle fronten mee gedachten pro actief gehandeld.

top bedrijf, top service !

al jaren klant bij dit top bedrijf

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.