Uitstekende service

Uitstekende service ondanks de Coronatijd.

Gewoon goed

Top service

Goed, prima,best

Altijd behulpzaam en vriendelijk zelfs in t weekend

Klasse

Uitstekende service en zeer deskundige monteurs.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Prijs en kwaliteit goed . Goede service.

Super geholpen!!!

Zoals altijd wordt je goed en deskundig geholpen. Top service!!!!

Klantvriendelijk en goede service!

Na zoektocht terecht gekomen bij deze garage. Vanaf het begin een goede indruk... klantvriendelijk en zijn service gericht. Hebben een ruim aanbod en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij kijken terug op een prettige ervaring.

Als alle bedrijven zo zouden werken zag de wereld er een stuk beter uit

Super service

klant vriendelijk en goede servies

wordt steeds voor en oplossing gezorgd en goede servies

Topperssssssssssssssssssssss zijn het

Goede ervaring met in mijn woonomgeving gelegen garage.

Auto niet bij Liberty cars gekocht, maar garantie via Autotrust, waar ze bij aangesloten zijn, zonder problemen snel en goed geregeld. Vriendelijk personeel en goede uitleg over werkzaamheden. Bij onderhouds beurt goed overleg wat moest gebeuren, omdat dit even afweek van de normale gang van zaken en dit de eerste onderhoudsbeurt was door hun aan mijn auto. Alles volgens afspraak uitgevoerd. Tot nu toe tevreden. Enig minpuntje vind ik de doorberekening van het gebruik van de diagnose apparatuur voor € 39,50 excl. btw. Het is natuurlijk geen goedkope apparatuur, maar het bedrag vond ik toch wat hoog.

Kwaliteit

Ik werd goed geïnformeerd over de werkzaamheden en wat er zelfs volgend jaar te verwachten is. De koffie en het goede gesprek voelden als een uitje, zeker nu.

Zeer snelle service zodat we mobiel blijven

Reparatie band zeer snel opgelost zodat ik met gemak mijn afspraken haalde. Dit is pas zorgen dat bedrijven mobiel blijven

We werden er zeer vriendelijk geholpen, goed geadviseerd en zijn tot een goede koop gekomen.

Onze verkoper, Jochem, was heel professioneel, eerlijk en luisterde goed naar onze wensen. Hij straalde vertrouwen naar het product en naar hun zaak uit. In financiële zin heb ik wel een extra stap moeten zetten qua aankoopbedrag van mijn nieuwe auto, maar door zijn eerlijkheid en het vertrouwen dat hij uitstraalde, heb ik dat toch gedaan. Goede service is ook wat waard! Al met al dus heel tevreden!

Makkelijk, snel en duidelijk service

Geen aanvullingen

Super service, leuke mensen

Zeer profesioneel geholpen op een prettige manier. Snelle levering van de mooie Jeep Grand Cherokee. Heel tevreden!!!

Super service!

Medewerkers altijd heel vriendelijk. Regelen snel een afspraak en alles wordt vervolgens netjes en correct afgehandeld. Geven indien nodig ook een eerlijk en duidelijk advies. Prijzen zijn ook oké. Ik kom graag terug bij deze garage en zal deze ook zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden.

Klantvriendelijk en goed

Goede en persoonlijke service

Top bedrijf!

Netjes en correct uitgevoerd.

wederom top geholpen!

Opnieuw netjes en snel geholpen. Samen overleg over aanschaf nieuwe banden. Service is helemaal goed.

Top garage!

Goede kwaliteit, zeer klantvriendelijk

Zeer klantgericht

Betrouwbare omgang met klanten door een open en eerlijke houding.

Voor 100% tevreden.

Ik heb hier 3 auto's in onderhoud. En dat al een aantal jaren. Het kwaliteitsniveau is ongekend hoog en als er iets speciaals aan de hand is, dan gebeurt dat altijd in onderling overleg waardoor de rekening nooit tegenvalt.

Nette zaak

Op een prettige en ongedwongen manier ontvangen. Tijd en uitleg tot het kopen van de auto zeer professioneel Afhandeling m.b.t. kopen van de auto, tot in de puntjes afgehandeld. Hierdoor ook een prettig en veilig gevoel om tot een koop over te gaan

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.