goede service

betrouwbaar, vriendelijk en accurate zorg voor mijn auto

Vriendelijke service, professioneel

Prettige ervaring, niet opdringerig zoals bij velen maar wel professionele aanbevelingen. Aanrader!

Top bedrijf!

Ik rij uit de Randstad naar Valkenburg om bij deze behulpzame en kundige mannen onze auto te onderhouden en maak er ook nog een uitje van. Aanrader voor aankoop, reparatie en onderhoud!

Na telefonisch een klacht te hebben gemeld, kon ik direct terecht. Het onderdeel moest besteld worden. Met een leenauto naar huis en 2 dagen erna mijn auto weer opgehaald. Super service in zo’n drukke tijd.

Doortastend gehandeld en super service!

Blij met mooie occasion met weinig km. Doortastend gehandeld en vakkundig geholpen!

super

tevreden

Zakelijk en persoonlijk perfect.

In de loop van vele jaren heb ik steeds goede ervaringen gehad met Liberty Cars. De firma leverde mij altijd juist de passende en betrouwbare auto. De service is altijd optimaal. Lib.C. staat klaar, wanneer er een probleem met de auto is en zij denkt met mij als klant goed mee. Onlangs zat ik erg in de moeilikheden: Valkenburgse wateroverlast in mijn woning en ook nog (zelf veroorzaakte) schade aan mijn auto. Ik raakte gedeprimeerd, maar Lib.C. heeft mij op heel sympathieke wijze uit dat "moeras" getrokken! Hulde.

de onderlinge afspraken worden goed nageleefd

Gewoon goed

Super!

Altijd Behulpzaam!!

top

snel, zeer behulpzaam, keurig,goed handeld

Ik ben zeer tevreden

Zeer vriendelijke service ga er zeker terug

Wie immer zuverlässig und professionell

Einwandfreie Durchführung der Inspektion, die Wartezeit wurde durch frischen Kaffee perfekt gefüllt. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gezellig en mensen die weten waar ze over praten

Eerste keer dat ik er was voor een onderhoudsbeurt beurt aan mijn Ford F-150 gezellige mensen de koffie was lekker en de service was top.

prima service zoals altijd

als jarenlange klant ben ik altijd zeer tevreden over de geleverde service en klantvriendelijkheid.

goed werk geleverd volgens afspraak en wens klant

alle gevraagde werkzaamheden worden ook uitgevoerd alles verloopt volgens gemaakte afspraken is goed.

Snelle en goede service

Apk beurt, snel en goed

klasse service en goede prijskwaliteit

ik rij nu al meer dan 5 jaar in auto's gekocht en onderhouden door Liberty cars en zeer tevreden

Altijd tevreden!!!

Super behulpzaam en altijd meedenkend. Eerste garage ooit waar het vertrouwen staat als een blok.

Afspraak is afspraak

Correct wordt alles verzorgt van a tot z

top

klassieke auto gebracht en deze mannen hebben nog echt monteur skills! niet uitlezen, maar horen, voelen en oplossen. Daarnaast snelle en correcte service.

Prima service!

Wij zijn netjes te woord gestaan. Het contact was aangenaam. Professioneel personeel/bedrijf. Als het zo uitkomt kopen wij zonder meer weer een auto bij dit bedrijf.

Fijne en vriendelijke mensen,en geven goed advies

Sehr gut

Sehr Gut und behilflich

De Valkenburg 3 A

6301PM Valkenburg

Over Liberty Cars Valkenburg

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van Amerikaanse Merken zoals Jeep, Dodge , Ford USA, Chevrolet, GMC, etc. Daarnaast werken we uiteraard ook aan alle voorkomende merken auto's.