Goede en snelle service. Betrouwbaar bedrijf
Staat altijd voor je klaar, met welk probleem ook.
Ben zeer tevreden, maar dat wisten jullie al. Vandaar de hoge score. Jullie zijn echt.
Ervaring zijn prima
Deskundige hulp, snelle service.
Kundig, vlotte afhandeling van het probleem. Zeer nette behandeling. Informatie naar de klant toe zeer goed.
Keurig nette afhandeling van onderhoud en wisselen van zomer/winterbanden. Altijd duidelijkheid over de kosten voordat die gemaakt worden. Prettige wachtruimte, gezellige mensen.
Prima geholpen met een \'probleem\'. Niet alleen vriendelijk maar ook een uiterst kundig team!!
De lampjes van de esp en abs branden en het handrem lampje knipperde, even snel langs SRT. Werd direct geholpen. De Auto werd uitgelezen en het bleek de zekering van de ABS te zijn. Deze werd vervangen en de foutcode werd gewist. Vervolgens kon ik weer probleemloos mijn weg vervolgen.
Duidelijke offerte, snelle en goede reparatie.
Helder bedrijf, doen wat ze zeggen, zeggen wat ze doen. WiFi aanwezig dus tijdens het wachten gewoon aan het werk geweest. Prima koffie ook!
fijn bedrijf, altijd vriendelijk personeel. ook als je gewoon langs komt voor een klein ding word je meteen geholpen. aan de telefoon vind ik ze erg slecht te verstaan.
Net bedrijf, wat zeer duidelijk is. Legt gewoon uit wat er aan de hand is en geeft een goede oplossing. Voor vrouwen zeer prettig.