Srt is sinds 10 jaar mijn vaste garage. Ook sinds ik verhuisd ben blijf ik vanwege de goede service en onderhoudskwaliteit trouw aan srt. Ik beveel iedereen deze garage heel graag aan!!
Onderhoud van je voertuig is belangrijk maar geen mens gaat graag naar de garage. De reden mogen duidelijk zijn, het koste geld en na afrekenen krijg je je eigen auto weer mee terug, niets nieuws dus. Geld uitgeven om iets leuks te kopen, op vakantie te gaan of gezellig uitgaan is van een geheel andere orde. Maar als je toch voor onderhoud of reparatie naar een garage moet dan kan ik SRT-Biddinghuizen zeker aanbevelen. Je wordt correcte geholpen, goed vooraf geïnformeerd over de kosten en goede service ook na uitvoering van de reparatie en/of onderhoud.
SRT heeft een positieve indruk op me achtergelaten. Mvg Bjorn Andreassen
Snel reactie, meedenken, prettige contacten.
Zeer deskundig, zeer klantgericht
een eerste kennismaking, gezellige ontvangst ,keurige APK, werkzaamheden die gedaan moeten worden afgesproken en als de camper uit de winter stalling komt [maart] worden deze uitgevoerd.