Erg goede ervaring, leveren perfect werk af !! Zeker aan te raden !!!
Denken goed mee met de klant. Ik voel me goed geholpen.
zeer positief
Klantvriendelijk. Goed bereikbaar (email, telefonisch, locatie). Goede service. Duidelijke en snelle communicatie.
Leuke lui, kan je je auto aan toe vertrouwen.
probeer zo objectief mogelijk te zijn de kwaliteit en eerlijkheid zijn aan te prijzen klantvriendelijkheid heeft men hoog in het vaandel staan. je merkt het aan andere klanten, dat men zich er thuis voelt.
Wordt altijd keurig te woord gestaan en geholpen.
prima bedrijf . staan altijd voor je klaar. en komen eigenlijk altijd met de oplossing! alleen de koffie is matig.(zit geen gebak bij)
Enorm klantvriendelijk. Wist u dat ze ook de reparatiekosten per km uit kunnen rekenen? Echt gaaf om te zien. Ooit gestart hier en nooit meer weggegaan. Super service!
Prima!
Je wordt hier altijd vriendelijk ontvangen en wat ik een groot pluspunt vind is; men zoekt steeds naar de beste en voordeligste oplossing voor het probleem met jouw auto. Dus niet meteen van \"Zet er maar een nieuwe op of in.\" Als het behoorlijk gerepareerd kan worden en voordeliger is, heeft dat de voorkeur.