Niet tevreden over het nakomen van afspraken
De ervaring met SRT-Biddinghuizen ervaar is als zeer prettig, klantvriendelijk en deskundig.
Leuk bedrijf. Gezellige monteur Bas. Heeft begrip voor je probleem. De koffie is lekker.
Super service dat auto gehaald en gebracht wordt van privé-locatie.
top
Kom al bijna 10 jaar bij dit bedrijf. Hier luisteren ze echt naar de klant. En er is altijd een oplossing. Ook als je eens een onverwacht probleem hebt, wordt de reparatie binnen de mogelijkheden die er op dat moment zijn z.s.m. uitgevoerd. Klasse!
Tijdens onze vakantie kregen we een probleem met onze auto. Door SRT is dit vakkundig en vriendelijk opgelost, mét brengservice door de vrouw van de eigenaar! Topzaak!
Mooi familie bedrijf wat z\'n afspraken nakomt. Geen onzin reparaties en een eerlijke prijs. Ze vragen met een APK als iets niet in orde is eerst of ik het zelf wil doen.
Ik ben zéér tevreden maar moet ik dat iedere keer weer vertellen?
Prima garage
Word altijd perfect geholpen. Proberen altijd een oplossing te zoeken voor klant.
Ik ben zeer tevreden. Snelle service.