Door de persoonlijke interactie staan zij van harte klaar voor iedereen.
Eerlijk en klantvriendelijk advies.. Fijn dat je weet waar je aan toe bent..
Vriendelijk en netjes geholpen. Goede uitleg wat er gerepareerd is en laten ook de onderdelen zien die kapot waren.
Vandaag therapie en coaching
Tot nu toe is mijn ervaring niet goed. kwam voor een check van mijn auto om te kijken wat er gedaan moest worden. zonder af te spreken onderdelen vervangen en pas 2 weken later de factuur gekregen voor de rest van het onderhoud.
Vriendelijk, vakbekwaam, prima service, snel en redelijke prijzen.
ik ben blij met jullie
Zeer Prettig en deskundig team, Communicatie erg goed
Goede kwaliteit, prettige sfeer en vakkundig personeel
Vriendelijke behandeling en advies.
Wat ik belangrijk vind, is dat ik erbij kan blijven. Ik kan er van leren en heb direct contact met de monteur. Vriendelijkheid is ook heel erg belangrijk. SRT is goed en ik kom graag altijd terug.
Super fijn. Bij veel garages al geweest in de omgeving Dronten maar hier heb ik eindelijk eens het gevoel dat ik niet afgezet word omdat ik geen bal van het onderhoud van auto\'s snap. De haal en breng service voor je auto is echt top. Een offerte opvragen via de mail is geen probleem. Dit vind ik persoonlijk altijd erg fijn, zodat je weet waar je aan toe bent. Mail contact is altijd snel en correct. Een afspraak is zo gemaakt. Goede ervaring met SRT.