goed geholpen zelfde dag klaar
Reparatie a.h.v. uitgebreide camper aankoopkeuring uitgevoerd door SRT. Alles volgens afspraak gerepareerd incl. APK. Nette prijzen.
Vind de prijs voor een kleine beurt vrij hoog
heb alleen maar positieve ervaringen met dit bedrijf, doen wat ze zeggen en overleggen over de te komen kosten.
Snelle service, correcte medewerking, schappelijke prijs
Zeer prettig in de omgang. Proberen je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Deskundig advies
Zeer vakkundig bedrijf en enorm servicegericht.
Geen verrassingen, gewoon goed professioneel bedrijf !
Positief. Het leek wat druk de laatste tijd. Ik hoop dat door het aansluiten bij een zeker netwerk de service wel overeind blijft. Dat men niet te groot wordt ten koste van de klant.
Goed en grondig. Leveren de auto goed af. Er wordt mee gedacht. Vriendelijk en bieden nauwkigheid en kwaliteit. Prijs gemiddeld kwaliteit hoog.