Alleen maar goede ervaringen
Nette behandeling en afhandeling van mijn service beurten. Als er iets bijzonders is wordt je altijd gebeld en overleg gepleegd wat te doen. Ook als er werkzaamheden overbodig zijn belt SRT om te overleggen.
Heel erg behulpzaam toen we met een lekke band op de oprit stonden. Service aan huis was snel en vakkundig waardoor we dezelfde dag nog weer op pad konden!
Ook deze mensen weten dat sleutelwerk altijd geld kost maar men is bereid om mee te denken. Dit is toch wel de kracht van deze garage. Verder vriendelijk personeel en komen afspraken na. Kortom dik voor elkaar.
Altijd behulpzaam en goede service
Prima, vriendelijk en goede service.
OK met griffel.
Positieve ervaring. Ik kan vaak snel bij SRT terecht en ze zijn altijd vriendelijk. Ook na reparaties/controles nooit gedoe!
Snelle goede persoonlijke service.
Optimale service en verstand van zaken!
opnieuw zeer positief het zijn echte vakmannen, eerlijk en rekenen keurige tarieven.