Netjes, open en eerlijk.
Picobello
Last minute kon mijn auto terecht voor een keuring en onderhoud. Ze hebben, voor zover ik nu kan beoordelen, prima werk geleverd.
er zijn kennelijk tijdens het laatste bezoek aan SRT \"verkeerde\" bougies geplaatst. dit vertelde een collega garage uit Lelystad. onze auto is daar stil komen te staan. de door ons betaalde kosten zijn, zeer coulant, door SRT vergoed.
Betrouwbaar. Een bedrijf om steeds weer terug te komen.
deskundig. zeer schoon . geordend , klant vriendelijk.
Zeer goed en vriendelijk
Goede service , maar stevig aan de prijs
Accuraat netjes en schoon. Technisch weet men waren over praat
Geweest voor APK keuring. Ik was werkelijk onder de indruk hoe schappelijk en vakkundig ze zijn. Totale kosten alleen een lampje verwisselen. ( auto bijna 10 jaar oud). De auto werd ook aangewezen door de RDW voor een controle van de APK. Geslaagd met vlag en wimpel. Geweldig goede ervaring. Bedankt SRT.
Klantvriendelijk en goede service