Top geholpen

De auto rijdt weer prima en de APK was snel geregeld.

Je wordt zeer goed geholpen. Vakbekwaam personeel.

Zeer goede service

Als er wat is ze helpen je gelijk

Klantvriendelijk

Goede ervaring

Heel fijn!

Heel fijn contact, goede behandeling en service!

Duidelijk en met kennis van zaken!

Voor het eerst hier een reparatie aan mijn buscamper laten uitvoeren. Goede en snelle service en vooral eerlijk, geen extra kosten door onnodige vervangingen. Bus rijd weer heerlijk.

Vriendelijke receptie en zorgvuldige service.

Vriendelijke receptie en zorgvuldige service

Goed, vakkundig, beleefd ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Leuke "dorpsgarage" met alle know how en expertise in huis. Je wordt prima op de hoogte gehouden van de werkzaamheden

Goede en snelle service!

Netjes en vlot geholpen en ik werd goed op de hoogte gehouden over de reparatie.

Top bedrijf

Vriendelijke mensen achter de balie en snelle sevies

Vriendelijke mensen , perfecte service!

Elk jaar is het weer spannend als mijn al wat oudere auto gekeurd moet worden. Zoals verwacht mankeerd er wel wat aan maar na een duidelijke offerte had ik besloten om de reparaties te laten uitvoeren. Voor dezelfde dag als de keuring een gratis leenauto meegekregen en aan het eind van de dag stond mijn eigen auto weer netjes,gerepareerd en goed gekeurd te wachten. Het is allemaal weer goed en netjes verlopen,op naar de volgende keuring over een jaar!

Vakkundige hulp en advies,toppers

Super geholpen door Arnold

Ja goed

erg goed!

altijd eerlijke en goede service, ik ben hier erg tevreden over.

in een woord geweldig!

Ik had een lampje rechts voor kapot en is vervangen door SRT. Super goed, hij brandde!!

Vooral die jongen achter de balie is top

Super geholpen

Ben goed en netjes geholpen. Prima service

Je wordt in principe altijd direct geholpen.

SRT staat voor kwaliteit en service dikke 10

Altijd staan ze voor je klaar, zeer vriendelijk en kwaliteit is top.

Prettige service en prima onderhoud. Goede communicatie.

Prettige service en prima onderhoud. Goede communicatie.

Eerlijk en altijd bereid even onder de kap te kijken

De algemene indruk is kennis en goede wil. Ook niet te beroerd om terug te komen om bepaalde handelingen.

Prima service.

Duidelijke Communicatie, prijsopgave vooraf, gratis leenfiets, vriendelijk en vakkundig personeel.

Netjes en goed geholpen

Het ontvangst was vriendelijk en de monteur heeft goed werk geleverd met nette uitleg over de reparatie

Mijn ervaring met SRT is goed. Vriendelijke mensen en wordt altijd keurig geholpen

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen