Prettige samen werking

Goed en snel geholpen goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden.

Proffesioneel met passie en volgens afspraak !!

Onderhoud gepleegd volgens afspraak en offerte. En auto pas terug nadat alles gewoon goed is. Maak je niet vaak meer mee.

Zoals gewoonlijk tevreden

Zeer tevreden komt er iets naar voren wat niet verwacht was, dan wordt er openlijk over gecommuniceerd en gekeken naar de beste oplossing.

Zeer fijne garage

Zoals vooraf in de offerte aangegeven de servicebeurt met APK helemaal naar wens afgewerkt. Bij eventuele extra kosten welke tijdens de beurt naar boven kunnen komen wordt contact opgenomen en de eventuele reparatie kosten besproken. Na onderlinge goedkeuring word dit uitgevoerd.

Keurig geholpen

Ik ben keurig geholpen en diezelfde middag kon ik mijn bestelling al ophalen. Super!

Super snel geholpen en vriendelijke mensen.

Goed ontvangst en goede kwaliteit van werkzaamheden.

Zoals altijd tevreden

Service altijd goed

Top zoals altijd!

Super geregeld, geen onverwachte kosten. Offerte met werkzaamheden via de mail, en 15 minuten later even aan de lijn om te bespreken wat er wel niet moet gebeuren. Helemaal perfect wat mij betreft. 👍

Vriendelijk, behulpzaam en deskundig

Kom al jaren bij SRT. Reparaties en onderhoud altijd goed uitgevoerd. Vriendelijk personeel en leiding. Bij reparaties altijd overleg. Top

Netjes geholpen

Snelle srvice

Snel en betaalbaar!

Zoals altijd goede en snelle service.

Altijd goede service,

Betrouwbare dealer die altijd voor je klaar staat.

prettig geholpen

19 jaar oude renault rijdt weer als nieuw

Klantvriendelijk en oplossingsgericht

Klantvriendelijk te woord gestaan Oplossingsgericht meegedacht Snel en doeltreffend geholpen

Uitstekende service denken goed mee

Auto weer helemaal gemaakt met bovag garantie dachten goed mee en als bonus ook nog 4 seizoenen banden erop gezet zonder te hoeven vragen heel vriendelijk top service zeker een aanrader

Super klantvriendelijk

En mijn auto is weer voor onderhoud en APK geweest. Duidelijk aangegeven wat er gerepareerd is en wat er volgend jaar aan zit te komen.

Goede garage.

Snel geholpen.perfecte service.vriendelijk personeel.

Snel geholpen, vriendelijke menden, en vooral: vertrouwen.

Afspraak is afspraak.

Goede afspraken en communicatie.

Hele goede service en erg vriendelijke benadering en toewijding

En met kennis en ervaring bieden ze een uitstekende dienst

Zeer tevreden!

Was op zoek naar een betrouwbaar BOVAG autobedrijf. De site zag er goed uit, dus een afspraak gemaakt. Vervolgens zeer tevreden over de behandeling en werkzaamheden. Flexibel gericht naar de klant toe, dus gevonden waar ik naar zocht!

Duidelijk, nette service, transparant

Goede communicatie over uit te voeren reparaties. Vlotte service, ook fijn dat er de volgende dag nog ruimte was voor het afmaken van reparaties (was niet nodig uiteindelijk). SRT repareert niet onnodig, licht hierover wel in wat er in de toekomst komen gaat.

korte lijnen; deskundige hulp; snelle afwikkeling Factuur kwam binnen via spam

Uitstekende service en snel geholpen

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen