Perfect gedaan

Goed en snel geholpen echt goede service

Weer goed contact en helder advies.

Zie hierboven.

Gewoon goed

Gewoon goed. Op de afgesproken tijd de afgesproken dingen gedaan. Tijdens het wachten een lekker ( nadruk op lekker) kopje koffie en alles met inachtneming van 1,5 meter afstand.

super

heel l klant vtiendelijk

Top bedrijf

Top bedrijf

Fijne ervaring

prettige garage

goede service en prettig contact met de klant

Voldaan volgens afspraak

Super goede service

Goede service zeer tevreden

Prima geholpen...zoals altijd

We zijn heel tevreden. Aanvankelijk wat lastig om te besluiten naar de garagde te gaan, maar ze zijn helemaal 'Corona proof'

uitstekende service

Eerlijke adviezen, klantvriendelijk, en prettige sfeer.

Bandengewisseld en goed gesprek over of ik wel of geen andere auto moet kopen

prima,

vriendelijk , auto is weer op afgesproken tijd klaar ,deskundig

Helemaal TOP!!

Ik ben buitengewoon tevreden, maar dat ben ik al jaren!!! De auto van een APK keuring terug gehaald en hij staat er gewassen bij, klokje op zomertijd gezet, etc. ik wist niet dat dit allemaal bij een keuring was inbegrepen!!

Gewoon goed

snelle en goede service / advies

snel goed en praktisch

Zoals altijd tevreden!!

Goede ervaring met deze garage! Kom er al wat jaartjes. Vandaag voor een APK een half jaartje geleden een grote beurt gehad toen de remschijf niet vervangen en nu was het nodig om het te vervangen alleen artikel gerekend geen arbeidsloon.

Goede service en uitstekende kwaliteit.

Contact opgenomen over een lekke band, velg en band opgehaald door SRT. Ik mocht zelf mijn band bestellen en controleerde de rest ook even bleek dat er niet een maar drie vervangen moesten worden. Banden besteld en afgeleverd, auto door SRT opgehaald en in orde gemaakt. Helemaal tevreden!!

Top service

Kom er al 14 jaar en nog steeds erg tevreden

Een geweldig bedrijf en zeer klantgericht

Auto aangeboden voor reparatie en een Apk keuring ben uitstekend geholpen. Een TOP bedrijf

Goede en snelle service!

Mijn voorkeur gaat uit naar SRT omdat ze gespecialiseerd zijn in oa VW. Super service, mijn auto werd 's morgens opgehaald, ik had vervangend vervoer. Netjes op de hoogte gehouden van onverwachte extra kosten. Alles prima geregeld! Een aanrader!

Mijn ervaring met SRT is zeer goed

Werd netjes op de hoogte gehouden over de reparatie en de kosten hiervan , ik heb gekozen voor SRT dat ze doen wat ze beloven , en de mensen die er werken zeer vriendelijk en goed overkomen .

Uitstekende service

Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel. Ik kom zeker nog een keer terug

Alles goed en transparant n vriendelijk geregeld.

Goed, snel en vakkundig.

Klantvriendelijk, en goede uitleg wat er gerepareerd is.

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen