Vertrouwd, zorgzaam en meedenkend.

Vertrouwd, zorgzaam en meedenkend.

Wat een ontzettend warm en fijn bedrijf.

Ging voor een kleine beurt, ze waren erg vriendelijk en heel discreet. Hebben goed naar mijn auto gekeken en hebben ook duidelijk uitgelegd hoe en wat ze gedaan hadden.

grandioos goed

goede service en heel klantvriendelijk

Super service en vakkundig personeel, ze doen precies wat ze beloven.

Ze bespreken de kosten van wat er moet gebeuren voor er aan begonnen wordt. echt een vakkundig bedrijf die weten waar ze het over hebben.

Kan niet beter!

Altijd hulp,altijd meedenken,altijd goede service, fijn en vertrouwd bedrijf en dat geldt voor àlle medewerkers. In de vele jaren dat ik klant ben, ben ik nog nooit teleurgesteld.

Goede en betaalbare service.

Uitstekend geholpen, als de auto een dag eerder was teruggekomen had ik 10 sterren gegeven.

zoals gewoonlijk, top

Goede service, betrouwbaar werk, goede communicatie

Heel tevreden

Snel en goed geholpen. Klantvriendelijk

Professionele en klant vriendelijke autogarage.

Ik kom al 8jaar bij SRT Biddinghuizen. Ook nu ik al weer 2 jaar in Dronten woon, rijd ik gerust die 20km extra om me auto toch gewoon weer bij SRT te brengen.

Aardig,snel en makkelijk online te reserveren

Auto voor apk, geen onnodige kisten op de factuur

Goede en snelle service

Je wordt hier vriendelijk en deskundig geholpen tegen een eerlijke prijs.

Geweldige service

Goede service. Auto nagekeken, daarna belde ze met het kostenplaatje en of we toestemming gaven om het te maken.

Juiste service

Voldoende

Heel prettig

Prettig en vriendelijk contant, en de prijzen zijn heel schappelijk!

toppertjes

snel, eerlijk en goed gerepareerd kom er soms iets teveel maar dat ligt aan de auto

Gewoon goed!

Srt! Gewoon goed!

Elemaal goed.

Afspraak gemaakt voor het uitlezen van mijn Audi. Zeer net geholpen. Goede koffie!

vlotte service

prettig, ondanks corona

Perfecte service

Bij het wegrijden bleek een achterkant het niet te doen, werd gelijk verholpen. Toppie!

Camper onderhoud wat verder gaat dan gewoon!

Camper onderhoud en jaarlijkse check. Helemaal Oké. Ze kunnen niet alleen maar onderdelen vervangen maar ook bestaande repareren. En daarnaast niet standaard werkt oppakken. Hoewelnieta uit de richting, het is de rit waard.

Betrouwbaar

Eerlijk advies en belang van de klant staat duidelijk voorop

Wederom uitstekend werk

Alles volgens afspraak en anders telefonisch overleg.

Accurate service

Top!!!

Net op de laatste middag, voor Kerst, heb je boodschappen gedaan en start je auto niet meer! SRT gebeld en wij komen er zo aan. Auto gestart en naar SRT gebracht en 2 uur later een nieuwe accu, opgeladen, erin! Bedankt voor de snelle en accurate service. Groet, Ulbe

Zoals je het hebben wilt

Word netjes geregeld. Ook als je niet zelf aan halen en brengen toe komt.

Plantweg 17

8256SC Biddinghuizen