In goed overleg repareren

Gewoon zoals altijd goed

gewoon prima service geen flauwekul

Deskundig en betrouwbaar

Vriendelijk personeel en netjes. Een garage waar we al heel wat jaartjes komen wn blijven komen

Uitstekende service!

Uitstekende service en denken graag met je mee.

Weer zeer te vrede over, APK en onderhoud

Extra services om een fiets te kunnen lenen.

Top service!

Erg goed geholpen, keurige communicatie en goed meedenken. Positieve 1e ervaring!

Deskundig en klantgericht

Jullie denken altijd met de klant mee. Een beurt is bij jullie niet alleen een standaard pakket onderdelen vervangen. Als er onderdelen bij zitten die nog een ronde mee kunnen, gaan jullie het niet vervangen. Zo hou je de kosten niet onnodig hoog en heb je weer een blije en tevreden klant.

Afspraken worden na gekomen, prijzen zoals afgesproken, telefonisch contact bij meerdere problemen, alles in overleg.

Veels te duur

Bij het vervangen van me ruitewissers kon ik echt de hoogdprijs betalen van ruim 50 euro. Na verder kijken blijkt dat deze inderdaad veels te duur waren

Gewoon goed en snel, top

Klantvriendelijk, snel en correct. Goed advies over evt. problemen of reparaties. Binnen 2 uur m'n auto weer APK gekeurd terug.

Laagdrempelig en plezierig.

Fijn

Ik ben prima geholpen

Prima geholpen. Denken goed mee

Super geregeld en snel

Prima en snelle service

Goede samenwerking met Mopar trucks in Schiedam zodat onze Dodge Ram weer zonder melding de weg op kon. Arnold en team bedankt! Oranje ICT Marko Hertroys

Prima, ophaalservice, zelfde dag klaar.

Tipje, klant informeren dat er een offerte in de mailbox komt/zit. Rijdt weer prima!

Goed, solide en betrouwbaar

Keurig bellen als het de prijs anders is dan het verwachtingspatroon.

Zoals altijd weer snel en goed geholpen

Echt Top Service

Prima ophaalservice.

Prima , goede service

Goed geholpen

De service is geweldig

Jullie hebben mij goed geadviseerd en mij op de hoogte gehouden van de reparatie's. Daarbij het eerlijke verhaal verteld. Ernorm bedankt voor deze service

Vriendelijk en deskundig

Ben al jaren klant. Altijd tot volle tevredenheid.

Klant vriendelijke en goede service

Betrouwbaar, vertrouwd, vriendelijk, service gericht, goed vakmanschap, niet goedkoop,.

Altijd klantgericht, duidelijk en goede kennis. Ook uitleg erbij. Op de offerte staan wel extra dingen die ik dan weer niet begrijp. Fijn contact per mail.

Zoals gewoonlijk een nette service

Een prima nette service, niets op aan te merken.

prima geholpen

Plantweg 17