Laden reviews...
34 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een hoog serviceniveau. Klanten prijzen snelle reacties, duidelijke communicatie en vakmanschap van het team. Vriendelijk personeel en betrouwbare reparaties komen regelmatig terug in de feedback. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en bevredigend omschreven.
Goed en vakkundig geholpen en zeer klantvriendelijk
6 November 2025
Frank
Biddinghuizen
Op voorspraak van een vriend mijn camper voor wat aanpassingen naar Biddinghuizen gebracht, en na goed overleg zijn die reparaties en aanpassingen prima gelukt. Wat ik ook op prijs stel is dat er goed wordt gecommuniceerd en dat er wordt meegedacht om tot de juiste oplossingen te komen
Cees
Lelystad
Caravan onderhoud en mover gerepareerd. Alles goed gecommuniceerd en in overleg. Fijn bedrijf en vriendelijke eigenaar.
Jan
Zeewolde
Blijf hier terug komen dus dat zegt voldoende over hoe betrouwbaar en netjes ik ze vind.
Melvin
Swifterbant
Duidelijke uitleg en regelmatig contact over de zaken die met mijn camper te maken hadden
25 October 2025
Hans
Biddinghuizen
Goede service. Duidelijke uitleg over de werkzaamheden
5 October 2025
Dhr Leo
Biddinghuizen
Goede communicatie met deze garage. Geven altijd eerlijk antwoord. En houden je op de hoogte.
29 September 2025
Marcel
Biddinghuizen
Vakkundige service en zeer correct en vriendelijk geholpen. Bandenwissel is perfect uitgevoerd. Hulde voor Menno en Arnold!
21 September 2025
Bert
Dronten
Ik kreeg onverwacht een lekke band. Ik kon er direct de volgende dag heen. Ik kreeg voorafgaand aan het bezoek advies en de offerte wat het handigst is om te doen. Ik ben super blij dat ik deze autogarage gevonden hebt.
15 September 2025
Christiana
Aanrader!
31 August 2025
Sandra
Swifterbant
Goede service en kwaliteit.
24 August 2025
Joop
Biddinghuizen
Mijn auto gaat vast daarnaartoe zegt voldoende .
18 August 2025
Melvin
Swifterbant
Mijn auto is onverwacht kapot gegaan, de auto is dezelfde dag nog gerepareerd. Hartstikke blij mee, gezien er elk moment een baby geboren gaat worden en we de auto hard nodig hebben.
21 July 2025
Remko
5 July 2025
Marrtin
Kampen
Gastvrij ontvangen! goede uitleg van geconstateerd probleem en daarna werd het probleem en andere mankementen waarvan wij op de hoogte werden gebracht, goed verholpen.
30 June 2025
Nic
Dronten
Kreeg keurig offerte vooraf na APK/inspectie. Maar de prijzen zijn erg hoog waardoor wij besloten hebben niet al het onderhoud bij SRT te laten uitvoeren. Maar sommige onderdelen van het advies om te laten vervangen ergens anders hebben ondergebracht of zelf te doen.
Beveelt niet aan
Gewoon duidelijk
7 June 2025
Marcel
Biddinghuizen
Ik heb mijn vouwwagen gebracht voor reparatie en een Bovag-keuring. Dat is me uitstekend bevallen.
25 May 2025
Jeroen
Swifterbant
De auto werd goed onderhouden en alle reparaties werden goed gecommuniceerd wat betreft de eisen en kosten
6 May 2025
Damian
Biddinghuizen
Caravanonderhoud is tot tevredenheid uitgevoerd voor een zeer acceptabele prijs.
5 May 2025
André
Biddinghuizen
Goed advies gehad over de Auto.
4 May 2025
Hugo
Biddinghuizen
Goede service en vriendelijk personeel
3 May 2025
Mevr.
Boddinghuizen
Ik heb mijn wagen voor het eerst een APK laten geven. Via Google bij SRT terecht gekomen. Prima service, snel gekeurd en afgemeld. Factuur in de e-mail. Top.
1 May 2025
Paul