• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaringen zijn prima. Frans Visser is zeer vriendelijk en behulpzaam.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service, goed contact. SUPER

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen ! Auto gekocht, dag erna sensortje kapot. Kon meteen langskomen, en kreeg zelfs vervangend vervoer mee ! Top geregeld! De heren die de zaak runnen zijn geen verkopers maar eerlijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon een goed, betrouwbaar, volgens afspraak, een aan te bevelen bedrijf!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vanuit Den Bosch een auto gekocht bij Ericars. Had de reviews al gelezen en het is inderdaad een aparte ervaring. Je loopt als het ware een huiskamer binnen... Lekker warm, je ruikt de koffie al, prachtig aquarium, de liefste Berner Senner die ik ooit gezien heb en .......... een geweldige prijs voor mijn nieuwe Volkswagen. Frans en Erik heel erg bedankt en het is jammer dat het voor het reguliere onderhoud ietwat te ver is. Maar als ik in de buurt ben wip ik gelijk voorbij. X

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na aanschaf wat problemen met mijn auto. Dit is na overleg juist opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van begin tot eind een bijzonder prettige ervaring. We zijn net verhuisd naar Meerssen en hebben onze nieuwe garage gevonden. Fijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en persoonlijke service.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service 👍👍👍

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, vakbekwaam,
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, geven onder andere vooraf duidelijk aan wat de kosten zijn voor reparatie of onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een super bedrijf. Echt heel tevreden met de afhandeling. Mogen veel garages zich een voorbeeld aan nemen. Vriendelijk personeel. Professionele behandeling en duidelijk met de kosten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf snelle en goede service, fijn advies

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima geholpen en met een nette factuur. Dank jullie wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd vriendelijk ontvangen rn correct en vakkundig geholpen. Winterbanden lagen klaar en zijn correct gemonteerd. Verdere vragen en problemen zijn direct opgepakt en verholpen.
  • Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service tegen een redelijke prijs

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd zeer correct en net behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service.

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service