goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ondanks een wel heel dure beurt met de nodige reparaties wel heel goed geholpen met vervangend vervoer, goede uitleg etc..

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed meegedacht en snelle oplossing gevonden.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk en prettig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede apk keuring!\r\nDenkt mee met de klant.\r\nBetrouwbaar.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele slechte ervaring gehad bij Ericars: mijn auto vertoonde een mankement, deze garage was dichtbij (en ik had er een keer naar tevredenheid mijn banden laten wisselen) dus ik dacht: ik breng hem naar Ericars. Had ik nooit moeten doen! Diagnose op basis van de uitgelezen foutcode was dat de rail sensoren vervangen moesten worden. Kosten: best case € 838,- worst case € 978,- \r\n\r\nVoor de zekerheid een second opinion gevraagd bij een andere garage. De monteur aan de telefoon meldde direct dat de uitgelezen foutcode helemaal niet perse betekent dat de rail sensoren kapot waren. Er waren meerdere mogelijkheden, maar volgens hem lag voor de hand; een verstopt brandstoffilter. Uiteindelijk is dit filter vervangen en was het probleem voor een fractie van het bedrag dat Ericars mij wilde laten betalen opgelost (en voor dat bedrag was het probleem dus nog niet opgelost geweest). \r\n\r\nEricars geconfronteerd met de verkeerde diagnose, maar ik moet de rekening voor de verkeerde diagnose toch betalen a € 103,- Geen korting, geen verontschuldiging, helemaal niets. Het ergste is: uit nieuwsgierigheid Googelde ik eens op de foutcode + het merk auto en wat zag ik op de 1e resultaatpagina van Google: fora\'s en websites waar verschillende mensen de juiste diagnose gaven op basis van de foutcode. Als ik dit eenvoudig kan vinden, waarom Ericars dan niet?

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel netjes geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, aardige mensen, vakkundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Professionele en vriendelijk mensen!

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \"Oliedruk is weg\", meldde het controle scherm van de auto; het vinden van de oorzaak hiervan kostte de garage veel tijd en mij ca 400 euro arbeidsloon, terwijl het een verstopt oliefilter bleek te zijn (ca 10 euro filter + arbeidsloon), toch een van de 1e dingen waar een garage aan had moeten denken, volgens kenners. Temeer daar de garage zelf achteraf zei, dat de auto een verouderd model Bosch filter had.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Er wordt van te voren medegedeeld wat de reparatie gaat kosten en wat er gerepareerd dient te worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen met de apk keuring van mijn 2cv type AZ bouwjaar 1968. Vakkundige keurmeester met verstand van oldtimers.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan altijd voor je klaar, vriendelijk, snel.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zonder afspraak langs kunnen gaan voor een reparatie en toch meteen geholpen. Goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De perfecte service, klantvriendelijk. Op op dezelfde dag auto was klaar. ik al ben zeer te tevreden !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed,goede service, informatief. afspraak is afspraak

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede eerste indruk, vriendelijk

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service