Ik zal zeker weer terug gaan, mocht onderhoud nodig zijn

Prima, kon snel terecht en de rekening viel mee

Communicatie via WhatApp verloopt vlot en er wordt alert op gereageerd.

Even op onderdelen moeten wachten, verder goed geregeld. Duidelijk

Correct en vriendelijk geholpen

Keurig geholpen, alles netjes geregeld. Echt toppie! Een aanrader!

goede afwikkeling voor en na onderhoud.

snelle en zeer correcte afhandeling

Zeer persoonlijk en betrouwbaar contact.

Snel en korrekt

Snel en korrekt

makkelijk en fair

Makkelijk en fair zaken doen.

Goede communicatie en snelle afhandeling.

Offerteprijs was lager dan het bedrag dat in rekening is gebracht! Wel 25% korting gekregen op manuren, dus dat is zeker netjes! Het is natuurlijk niet wenselijk om meer te betalen dan de offerteprijs! Al met al een goede service en snelle afhandeling.

Uitstekend zoals altijd.

Alles volgens afspraak, nooit enige problemen.

super service

zeer tevreden over de service en prijs kwaliteit

Prima, goede service.

Zeer goede ervaring.

Vriendelijk behulpzaam

Wordt direct geholpen. Krijf uitleg

Geweldige service

Eric heeft mij geholpen bij het importeren van een auto uit Duitsland. Het enthousiasme en de passie waarmeen hij deze klus deed is geweldig. De communicatie gedurende het hele traject was perfect en alle gedane beloftes en voorspellingen zijn 100% uitgekomen.

Diagnose en reparatie volgens afspraak

Binnenrijden voor stellen zonder afspraak is geen probleem. Daaruitvolgende reparatie volgens afspraak en prijsopgaaf vooraf

Snelle service

Eerder dan verwacht snel en vakkundig geholpen met mijn 'automaat' probleem hetgeen een remconnector probleem bleek te zijn.

Geweldig, zoals altijd

Rekening gehouden met mijn wensen en meteen actie ondernomen.

Geen twijfel waar ik voor onderhoud van mijn auto naar toe moet gaan!

Ik heb mijn auto al jaren in onderhoud bij Ericars en na ophalen van de auto altijd met een goed gevoel de garagedeur uit gestapt. Duidelijke communicatie en altijd een billijke prijs.

Klantvriendelijk

Een heel goede service Klantvriendelijk Zeker aan te bevelen.

Goede en snelle service!

Voor de APK binnen geweest en een 45 min later weer buiten.

Goede service! Doen niet moeilijk en denken mee!

Goede service! Doen niet moeilijk en denken mee!

Vakkundig en vriendelijk personeel

Bij Bosch is mijn auto al jaren in goede handen.

Betrouwbaar en klantgericht.

Na de diagnose word ik eerst op de hoogte gebracht van de globale kosten, is wel zo prettig dat je weet wat je te wachten staat.

Klantvriendelijk en snel hulp bij pech

vervanging van accu

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service