Ik raad het iedereen aan.

Zeer goed autobedrijf, professionals, altijd snel en probleemloos.

Prima en snel geholpen.

Gewoon uitstekend, Super

In een woord super service. En altijd bereid om mee te denken voor een oplossing. Het bedrijf is een aanrader voor iedereen.

Top, fijn bedrijf.

Heb daar door de jaren, verschillende auto's gekocht en verkocht. Hoge mate van laag drempeligheid. Fair in onderhandeling en niet flauw als er iets gemaakt moet worden in of buiten de garantie. Altijd gevoel welkom en voor bakkie koffie. Kom er graag en nog nooit teleurgesteld.

Top service!!!

Top service en eerlijke prijs.

Zeer professioneel

Keurige en goed afspraken

zeer vakkundig en betrouwbaar

super klant vriendelijk, en heel vakkundig en betrouwbaar.

Friendly efficient service,as always.

From start to finish,a good experience.

goede service

goede service

Heel blij met de aankoop van mijn auto, vriendelijk en Correcte afhandeling.

Je wordt altijd gebeld als er een grotere reperatie nodig is

Duidelijk, snel, correct, goeie service coulant, correcte prijs en zeer goed gepoetst van binnen en

Auto gespot. We konden al snel een proefrit maken. Een week later konden wij de auto halen. Een uiterst correcte afhandeling van onze aankoop.

Het was een feestje!

Een occasion gekocht en zeer vriendelijk te woord gestaan. Zoals meestal bij een occasion waren er wat kleine mankementjes. Ze zijn je snel ter wille om dit op te lossen. Zelfs nog even gezellig, op gepaste afstand, het feestje van Leo mee mogen vieren met een heerlijk stuk rijstevlaai.

Uitstekende service

Ontzorgen, meedenken, vakkundig, heldere communicatie, professioneel

Deskundig advies waarbij veiligheid voorop staat

Spoedreparatie nodig om veiligheid te waarborgen. Goede service, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super snel geholpen

Super snel geholpen

Gave Ford S-Max geleverd voor een scherpe prijs. Goeie inruilprijs, prima service. Heel blij mee.

Ericars heb ik ervaren als een uitstekend adres voor mooie en scherp geprijsde occasions. Een gave mix van Limburgse warmte, hartelijkheid en tegelijkertijd een ‘geen woorden maar daden’ dienstverlening. Met doen en leveren wat is beloofd. Ik ben heel blij met mijn aankoop en de geleverde service. Zo horen handelaren en garages te werken.

Super geholpen door erik

Goed ritje mogen maken in de Audi en de BMW vriendelijke afhandeling

gewoon goed

Top service

Zeer goed en snel geholpen

Snel een afspraak gemaakt en terplekke kunnen wachten op het keuren van mij auto. Snelle service

Snelle afspraak maar vooral goede communicatie

Snelle afspraak, en goed gecommuniceerd over de APK en beurt van de auto ....een echt aanrader.

Vaste klant,ook zo behandeld

Zeer goed geholpen

Ik heb een zeer goede en professionele hulp gekregen

Kort contact ivm.APK-keuring

Prima!

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service