Fijn vertrouwen en goede service

Auto gekocht en tot nu toe alleen maar ellende gehad ermee

Tweedehands Volvo van 20 jaar oud gekocht. Na een paar dagen startte de motor al niet. Dit bleek te liggen aan een lege tank, terwijl het dashboard aangaf dat er nog 70 km mee gereden kon worden. Dit is verder wel netjes afgehandeld door de monteurs van Bosch Car Service. Daarna na 2 dagen kwam ik midden op een kruising in Maastricht stil te staan. De auto deed helemaal niets meer. Ook hier werd ik weer goed geholpen door de monteurs van Bosch Car Service. Kapotte dynamo. En het repareren zou 400 euro kosten. Los van het feit dat er geen garantie zat op de auto, vind ik dit echt niet kunnen. Dit is gewoon de grootste nachtmerrie bij het kopen van een tweedehands auto. De verkoper zegt: echt een prima auto, we staan er voor in. En na een paar dagen rijdt de auto niet eens meer. Na wat onderhandelen (nou ja, stevig je mening verkondigen) werd het euvel gerepareerd voor 100 euro. Ik meldde dat ook nog een slot rechtsachter niet functioneerde. Ook hier werd toch het slot in rekening gebracht; de uren niet. Maar, je mag toch verwachten dat je - ondanks dat het een auto van 20 jaar oud is - een functionerende auto koopt. Dat er hier en daar wat deuken in zitten en dat de stoelen doorgezakt zijn, dat neem je maar voor lief. Vandaag werkte de airco opeens niet meer na 10 minuten rijden. Ik heb dit gemeld en vroeg of dit wel bij de garantie zat. De reactie van de verkoper was dat ik geen garantie heb en dat tot nu toe alles 'goodwill' is geweest. Fijne goodwill. We hebben dus totaal geen vertrouwen meer in die auto en wat mij betreft mag Bosch Carservice Meerssen de auto terugkopen voor aanschafprijs + kosten van de reparaties.

Goed opgepakt

Mijn Airco werkte niet en het was snik heet. Mocht er even tussen door en het probleem werd opgelost. Super geregeld.

Prettige Service

Mijn auto heeft een kleine beurt gekregen en daarnaast heeft ook de airco een service beurt gehad. Alles, zoals altijd, in een prettige sfeer de zaakjes afgehandeld. Groetjes en tot de volgende, grote, beurt.

Wij zijn al jaren tevreden over de goede service

Bij Ericars is de Service super Wij zijn al jaren zeer tevreden

heel goed

tevreden

Snel en deskundig

Snel en deskundig

Goede communicatie

Keurig geholpen

Naar wens

Tevrede over de afhandeling en verkoop

Prima service, vlotte bediening, garage doet wat is afgesproken.

Prima service, je wordt snel geholpen, op de dag die je wilt, de garage informeert je tijdens de inspectie van je auto vóóraf over de mankementen of bijna mankementen aan je auto, via twee handige internet tools (toezending van video met toelichting op deze mankementen, en een lijst met deze bijna mankementen waaruit je kunt kiezen: wel/niet repareren, incl wat het kost). Klein aandachtspuntje: de kosten die je op de lijst te zien krijgt zijn excl. BTW, daar ben ik als particulier nog steeds niet aan gewend.

een goede auto dealer

de service is goed en de koffie staat klaar

Gewoon Goed!!

Zeer grote deskundigheid en zeer goede service

Het filmpje met de analyse is altijd leuk en verhelderend. Vriendelijke medewerkers en vakkundig.

Uitstekende service!

Klantvriendelijk en snel!

Altijd tevreden en vriendelijke gezichten.

Werkplaatsbezoek zoals het hoort!!!

Wat een verademing. Net naar Meerssen verhuisd en deze garage werd mij aanbevolen. Net de Beurt en de APK gehad en waar mijn oude garage uit Eindhoven altijd alles maar vervingen werd hier netjes overlegd over de reparatiemogelijkheden en de kosten. Fijn en perfecte uitleg!

Altijd correct behandeld

Zie bovenstaande bericht Goede service, vakkundig personeel

Fijne mensen

Snel geholpen en goed advies

Vond alles goed

Vond alles goed

Goed bedrijf!

Uitstekende service!

Open en eerlijk

Ik had een afspraak gemaakt om een auto te bekijken, en kreeg een dag van tevoren het bericht dat ze de afstandsbediening van de deuren niet aan de praat kregen. Dat gaf mij de mogelijkheid en lange rit te besparen en niet te gaan kijken als dat belangrijk genoeg zou zijn. Deze mededeling heb ik zeer gewaardeerd, omdat het dan mijn eigen beslissing is om alsnog te gaan. Ik heb uiteindelijk da auto gekocht. De deuren waren snel aan de praat via de afstandsbediening door de printplaatjes te vervangen. Nog 1 openstaand probleempje (motor management lampje brand en blijft aan). Dit zou veroorzaakt kunnen zijn door de verkeerde brandstof. Ook hierin is men zeer open en eerlijk, en ik ga er van uit dat dit goed wordt opgelost. Voor de rest bevalt de auto uitstekend, ben er erg blij mee:-) Ik wou dat dit gedrag de norm zou zijn, eerlijk en open wordt zeer gewaardeerd, maar is in mijn ervaring redelijk zeldzaam.

Zoals altijd prima geholpen

Top service

Garage met uitstekende ervaring

Weer goed geholpen

Alleen jammer dat communicatie niet geheel juist afgestemd is. Auto S'morgens gebracht terwijl geweten is dat ie pas in de middag gemaakt werd.

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service