• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige ervaring

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf IK heb een gebruikte auto aangeschaft. De spullen waren te laat geleverd waardoor de auto op het afgesproken tijdstip niet klaar was. Ik heb er uiteindelijk in totaal 1 uur en drie kwartier moeten wachten. Er zaten 2 plekjes op de motorkap die ze over het hoofd gezien hebben. Hierdoor moet ik toch de week er na nog terug naar de garage. Verder hebben ze me er niet op geattendeerd dat zij geen halfjaarlijkse bovag-garantie aanbieden. Dit heb ik achteraf pas ontdekt. Handig om de mensen daar toch nog even op te attenderen. Verder was de bekleding van de auto niet gepoetst. Er zaten nog koffievlekken op het zonneschem en het stof tussen het voorraam en het zijraam. Een kapotte automat aan de bestuurderskant. Al met al had ik voor wat de auto gekost heeft een betere aflevering verwacht. Wat je aangeeft pakken ze wel op. Maar het kwam al met al erg chaotisch over.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden, Goede service, vriendelijk personeel.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldig geholpen met onze nieuwe auto. Heerlijk om ons prins en prinses te voelen bij dit soort aankopen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd komen ze hun afspraken na en prroberen me te denken bij reparaties. Mijn hele familie komt hier al jaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben niet lang klant, maar heb goede ervaringen met dit bedrijf. Afspraken worden prima nagekomen. Doorslag om voor een dure reparatie dit bedrijf te kiezen (offertes via Carsom gevraagd) was de 1 jaar garantie op onderdelen EN werkzaamheden. Bij andere aanbieders werden werkzaamheden slechts 3 maanden gegarandeerd terwijl dat de grootste kostenpost is.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Topservice.klantvriendelijk.aardige mensen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Veel dank voor het rondje met mijn dochter in de Ferrari, ze vond het schitterend!\r\n

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komen hier al jaren en elke bezoek wacht ik op de reparatie. Gezellig bedrijf met echt interesse voor elke klant. De koffie is heerlijk en als de vlaai er is is deze om te smullen. De monteurs hebben echt overal verstand van en er wordt altijd in oplossingen gedacht. Wij zijn heel gelukkig met onze garage terwijl wij een garage dichterbij ons huis hebben zitten. Jongens tot de volgende keer en werkse...... Gr. Dave, Ine, Fin en Mira

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onbetrouwbare garage. Hier gaan we niet meer terug. Komt afspraken met de klant niet na en laat niks van zich horen.\r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service