voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb goede ervaringen met dit bedrijf en personeel is ok.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne service, en snel geholpen met een reparatie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Perfect geholpen. Ze doen altijd alle moeite voor je en nemen echt de tijd voor je. Kom hier altijd graag naar toe al is het maar voor de koffie, vlaai en de gezelligheid.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vanochtend problemen met de auto. Gebeld en naar tevredenheid geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke, heldere service. Eerlijk over herkomst auto\'s, what you see is what you get. En een taart bovendien!
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk. Goede uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal prima. Altijd vriendelijk.\r\nHeel gemakkelijk dat ik een mail kreeg over het banden wisselen. Ik kon blijven wachten en was snel weer weg.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aantal weken geleden op vrijdag een tweedehands Audi aangeschaft. In het weekend liep ik nog tegen een probleem aan. Op zaterdag avond contact opgenomen, op zondag werd er contact met mij opgenomen. Ik kon wanneer nodig meteen langs komen. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt. Ben een weekend later gegaan en een leen auto meegekregen en tegen de avond kon ik ze weer omruilen. Zo een service kun je bij veel merkendealers nog niet eens verwachten!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf daar is het kontakt te kort voor.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen :-)

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf pas afgelopen zaterdag mijn nieuwe gebruikte auto mogen afhalen.\r\nHet gevoel is lekker losjes en toch vakkundig.\r\nHele leuke aflevering van de auto.\r\nService moet nog blijken maar als ik de andere klanten hoor/of lees komt dat allemaal goed.\r\nIn ieder geval heb ik een goed gevoel hierover.\r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, klantgericht, proberen mee te denken en te zoeken in alternatieve oplossingen. Zeer goed aan te bevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel en deskundig vervangen van de juiste accu voor mijn auto. \'s Ochtends even bellen, uurtje later aanwezig op de zaak en 10 minuten later was de accu vervangen tegen een scherpe prijs.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super bedrijf alles gaat alleen heel erg teleurstellend dat als je drie auto s in onderhoud hebt je toch 53 euro sleep kosten moet betalen dit voel helemaal niet prettig service tja maar t personeel is super

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze keer geen goeie ervaring, ben al jaren vaste klant en breng de auto jaarlijks voor onderhoudsbeurten.Nu echter 1 week geleden startte mijn auto niet, opgehaald door Bosch, en 1e inschatting was accu evt.kapot. Er is een vervangaccu in de auto gezet en er werd door Bosch gezegd we gaan de accu helemaal opladen, zodat we kunnen zien of hij kapot is ja of niet, en daarna bellen we u.\r\nWat schetst mijn grote verbazing vandaag, krijg een rekening voor het plaatsen van een nieuwe accu. Heb hier mijn grote vraagtekens bij, want de oude accu wat ik in de auto had zitten was nog geen 1.5 jaar oud en wie verteld mij of de accu wat nu \" tijdelijk\" geplaatst zou worden een geheel nieuwe is !!!. Ook vind ik het geen service dat men mij niet gebeld heeft om dit met mij te bespreken, dit was wel beloofd en zou ik ook doodnormaal vinden !!! Ik was altijd zeer tevreden over deze garage, maar wat men nu heeft geflikt kan bij mij niet op enige goedkeuring dragen. Ben flink \" pissed off\" . Zo gaat men niet met vaste klanten om !!! Het spijt me voor deze reactie maar ik kan nu even niet anders......

Sint Josephstraat 44

6231EE Meerssen

043-365 2383

Over Ericars Bosch Car Service Meerssen

Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen. Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Over Bosch Car Service