Laden reviews...
88 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Beoordelingen benadrukken steeds vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en betrouwbare service. Klanten waarderen eerlijke prijsstellingen, snelle afhandeling en consequent overleg. Het vertrouwen groeit dankzij open communicatie en professionele aanpak. De algehele tevredenheid blijft hoog bij herhaalde bezoeken.
zie boven
5 May 2026
Joseph
Schin op Geul
Anneke eerlijke service Kom hier met 2 bedrijfsbladen en raad iedereen deze garage aan.
2 May 2026
Helga COENEN
BEEK LB
Even gaan vragen waarom mijn ruitenvloeistof het niet meer doet, en meteen onderzocht en verholpen. Een marter had de kabel doorgebeten. Bedankt voor de super snelle service!
2 May 2026
Mariëlle
Zie vorige beoordelingen
1 May 2026
Theo
Valkenburg
Goede, professionele en snelle service.
28 April 2026
Robinson
Maastricht
Mijn aangekochte Qasquai was goed afgeleverd , maar de dag na aankoop was mijn accu slechter dan verwacht en zonder problemen is er een nieuwe geplaatst.ook na enkele weken was ik terug geweest voor piepende remmen dit was ook allemaal nagekeken zonder kosten.
27 April 2026
Peter Van Doornik
Meerssen
Snelle en goede service !
27 April 2026
Mickey
Maastricht
Artikel was niet op voorraad, maar wel dezelfde dag nog binnen en gratis gemonteerd. Ook enkele goede adviezen meegekregen.
25 April 2026
DJM
Meerssen
Goede afhandeling prettige medewerkers.
9 April 2026
Gerard
Meerssen
We zochten een andere auto en Eric heeft ons heel goed geholpen. Hij neemt de tijd en legt alles duidelijk uit! De volgende auto koop ik weer bij Eric!
30 March 2026
Er wordt meegedacht.
29 March 2026
Hennie
Meerssen
Prima receptie, prima service en prima prijs
28 March 2026
Xavier
Meerssen
Goede service eerlijke deal. Goed advies en behulpzaam.
26 March 2026
Eelco
Maastricht
Vriendelijk en altijd bellen als er iets niet in orde is met de auto
20 March 2026
Paul Dreezen
MEERSSEN
het is niet voor niets dat je soms een paar dagen moet wachten, iedereen wil zijn auto laten maken bij ericars bosch car, vakmanschap vriendelijk en eerlijk tegenover de klanten loont zich, ik ben zeer tevreden , en raad iedereen deze garage aan.
19 March 2026
karel
MEERSSEN
Bedrijf denkt mee.
13 March 2026
Jos
Geulle
Hele goeie service, vriendelijk. Denken met je mee. Je krijgt de kosten eerst te horen voordat er iets gerepareerd wordt.
12 March 2026
Wendy
Maastricht
Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil en vervolgens doet men hier ook echt iets mee. Werkzaamheden worden prima verricht, zoals altijd.
5 March 2026
Hein
Brunssum
Ik heb vorig jaar september mijn auto bij deze garage gekocht. Wij zijn heel tevreden over de communicatie en de service. Afgelopen maand terug geweest voor een kleine reparatie aan de achterklep, vanwege 1 jaar bovag garantie werd dit ook probleemloos gemaakt en kon ik de volgende dag de auto weer ophalen.
27 February 2026
Roxanne
Limbricht
Prima garage: vakbekwame monteurs, klantvriendelijk en komt afspraken na.
12 February 2026
Niek
Valkenburg Lb
Ik ben vaste klant bij deze garage,overigens op aanbeveling van een andere klant. Grote beurten en service zijn altijd goed .Service is altijd klantvriendelijk .Ik waardeer dat zeer.
10 February 2026
Bettie Willems
Meerssen
Overzichtelijke garage die niet mee is gegaan met de afstandelijke behandeling van problemen. Hierdoor zijn de medewerkers heel benaderbaar en is een kwalitatieve dienstverlening hun uitgangspunt. Je krijgt uitleg over wat er met je auto aan de hand is, wat het ongeveer gaat kosten en je wordt gebeld wanneer er meer werk nodig blijkt te zijn.
9 February 2026
Frans
Meerssen
Onlangs heb ik mijn Volkswagen Polo laten repareren bij Ericars Bosch Car Service Meerssen, vanwege een probleem met de bediening van de ruitenwissers. Ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het werk als de manier waarop ik als klant ben behandeld. Vanaf het eerste moment merk je dat hier mensen werken die hun vak serieus nemen en veel waarde hechten aan een goede reputatie. In het bijzonder wil ik het uitstekende klantgerichte optreden van eigenaar Erik benadrukken. Hij luisterde aandachtig naar mijn probleem, legde de mogelijke oplossingen duidelijk uit en gaf meteen een gevoel van vertrouwen. Zo’n rustige, respectvolle en professionele benadering kom je niet vaak tegen. Ook wil ik Frans, de manager, bedanken. Zijn professionaliteit, vriendelijkheid en bereidheid om mee te denken maakten het hele proces bijzonder prettig. Hij hield me steeds op de hoogte, legde alles helder uit en zorgde ervoor dat de reparatie soepel en zonder gedoe verliep. De werkzaamheden zijn netjes, vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. De auto functioneert weer perfect, en ik heb precies het serviceniveau gekregen dat je graag aan anderen aanbeveelt. Conclusie: Ericars Bosch Car Service Meerssen is een plek waar vakmanschap, eerlijkheid en oprechte klantgerichtheid samenkomen. Ik kom hier met alle vertrouwen terug.
6 February 2026
Oleh
Meerssen,Gansbaan 44
had reparatie koste mij flink wat eld maar als ik de prijs vergelijk met andere garages viel best wel mee
5 February 2026
Harry
Maastricht
Alles onder één dak bij Ericars Bosch Car Service Meerssen.
Wij doen alles voor uw auto.
Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.
Sint Josephstraat 44
6231EE Meerssen