Heel klantvriendelijk

Ik ben hele goeie uitleg gekregen op mijn vragen

duidelijke communicatie en betrouwbare info

Heb mijn auto bij Wondergem gekocht en nu de APK en beurt laten doen. Ze zijn er erg vriendelijk en behulpzaam. Ik was zelf eigenlijk niet op tijd om een klein mankement binnen de garantie periode te laten controleren. Het jaar was erg snel om...en ik was laks. Wondergem heeft het mankement opgelost en dit niet in rekening gebracht. Super service dus! Mijn dochters hebben op termijn een eerste auto nodig en de zoektocht zal bij Wondergem beginnen en zeer waarschijnlijk daar slagen.

een tevrede klant

Word er netjes en goed geholpen een bedrijf wat goede service verleend

uitstekend

uitstekend

Uitstekende monteurs en service

Goede en betrouwbare autobedrijf. Ik heb een heel goede communicatie met de gebroeders Wondergem een keuze om een andere auto te zoeken via internet, geven ze advies.

Snel en vakkundig

Had een probleem met mijn auto, deze maakte een raar geluid en wilde niet meer verder rijden en hier naar laten kijken. Dit is gelijk opgepakt en ze hebben het snel en vakkundig kunnen oplossen. Ben erg blij met de service van Wondergem. Topbedrijf! Ze zijn ook erg betrouwbaar.

Snel en goed geholpen.

We zijn prima geholpen

Wij zijn zeer tevreden over de service

Tot nu toe altijd tevreden geweest!

Altijd bereid om te helpen, mee te kijken, deskundig, eerlijk, klantvriendelijk. Kortom: aan te bevelen!

Super garage!

Uitstekende service voor een betaalbare prijs!

Uitstekende service

Wij hadden een probleem met het klepje van de tankdop en zij hebben gelijk een motortje besteld en gemonteerd. Wij kregen een leenauto mee.

Goede bediening, nette garage en vriendelijke mensen.

Goede bediening, nette en ruime schone garage en vriendelijke mensen.

Altijd prima service en kwaliteit

Al jarenlang goede ervaringen met Autobedrijf Wondergem

Goede service, vriendelijk en vakkundig.

Je auto is hier in vertrouwde handen.

top service

Wieldop verloren, binnen enkele dagen een nieuwe binnen.

Efficiënt en snel. Alle vragen goed beantwoord.

Efficiënt en snel. Hulpvaardig. Mooi bedrijf.

Autobedrijf Wondergem is een betrouwbaar en deskundig bedrijf.

Zeer tevreden. Auto wordt thuis opgehaald en weer teruggebracht. Ik wordt bij eventuele noodzakelijke reparatie of vervanging van onderdelen altijd gebeld en krijg dan een prijsopgaaf. Een vriendelijk en goed op elkaar ingespeeld team.

uitmuntend

goede werksfeer en prettige hulp / klandisie

Prettig contact

Vakkundig

Je wordt altijd goed geholpen

Superservice

Uitstekende service!

Een fijne garage voor iedereen ,zijn vriendelijk en behulpzaam.

Goede en snelle service

Vlot geholpen en de auto doet het altijd prima en start gelijk .

Top service

Goeie service Vriendelijke gezellige mensen