Voor de 2e keer een auto gekocht bij dit autobedrijf, een zeer klantvriendelijke ontvangst met koffie !! goede en deskundige uitleg over alle relevante zaken, duidelijkheid over aankoop en inruil, dit bedrijf is zeer aan te bevelen!!
Geen poespas en onzin verhalen. Geen eerlijk en direct ! Super blij met Mn Opel corsatje !
Al Jaren kom ik met mijn auto voor onderhoud en met der tijd voor de aanschaf van een andere auto. De prima service en de extra persoonlijke aandacht is voor mij een reden om geen andere garage te willen. De prijs kwaliteit verhouding is bijzonder prettig. Beste heren Wondergem blijf zo doorgaan en mij heb je als blijvende klant.
Betrouwbaar en betaalbaar
Zeer goede service en deskundigheid !
Zeer klantvriendelijk bedrijf wat zowat dag en nacht voor je klaar staat.
Typisch FAMILIE-Bedrijf waar service vanzelfsprekend is als zijnde \'Klant is Koning\'. Service bleek ook toen onze reservesleutel weg was en Ford aan ons geen medewerking wilde verlenen. De Wondergem instelling klaarde het uiteindelijk wel.
Super goeie en vriendelijke service, zelfs als we onverwacht snel pech hebben.
Was op zoek mijn Ford in te ruilen. Ben bij 3 garage geweest in Walcheren. De prijs die ik vroeg om in te ruilen was te hoog. Ben naar autobedrijf Wondergem wezen kijken en daar hebben ze goeie adviezen gegeven. Een heel nette bedrijf met deskundige mensen ervaring en adviezen. Wij zijn snel overeengekomen met de prijs om in te ruilen. Uitstekende sevice.
Positieve ervaringen, goede service, duidelijke communicatie
Deskundige mensen die in oplossingen denken en die niet alleen maar meteen onderdelen gaan vervangen. Maar ze denken echt met je mee. Gericht naar op voordeligste oplossing voor de klant! Kortom echt een aanrader!