Staan altijd voor je klaar!
top
Altijd een goede service, een juiste bejegening en vooral betrouwbaar.
Vriendelijk, behulpzaam, kundig en degelijk. Heb vertrouwen in hun kunnen tegen een normale prijs
Ik ben heel tevreden. Vriendelijke en vakkundige mensen. Hier laat ik voortaan het onderhoud van mijn auto doen.
service,snelheid en klantvriendelijk staat bij Autobedrijf Wondergem hoog in et vaandel.
Al jarenlang onze vaste garage. Betrouwbaar, snel en altijd meedenkend. Service, vakmanschap en vriendelijkheid staan bij deze mensen hoog in het vaandel.
Heel laagdrempelig bedrijf met een ervaren, meedenkend team mensen, met veel kennis van zaken. Beveel ze daarom zeker aan.
Twee maal een auto gekocht bij dit bedrijf, prima geholpen. Een aanrader.
Men wordt snel en goed geholpen
Al jaren een tevreden klant
Toen ze nog in Vlissingen zaten kocht ik mijn eerste auto bij hun en sindsdien ben ik er altijd blijven komen omdat ik er altijd tot volle tevredenheid wordt geholpen.
Vriendelijke mensen, uitstekende service.