Beurt en APK volgens afspraak.

Prettig contact met medewerkers

Prima service en altijd klaarstaand om te helpen.

We hebben onze auto al vele jaren in onderhoud bij autobedrijf Wondergem. Prima geadviseerd bij aankoop auto s en ook is het onderhoud en garantie uitstekend verzorgd. Staan altijd voor de klant klaar en denkt mee.

Super service

Alles netjes geregeld mooi bedrijf

Klant vriendelijk

Hulpvaardig , en een goede service kom al jaren bij dit bedrijf

Goede service en goede communicatie

Afspraken worden nagekomen en ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding

Zeer Goed

zeer netje en vrindelijk

Uitstekende monteurs en service.

Snelle goede service en vriendelijke mensen

super geholpen

Snelle service

De service bij autobedrijf Wondergem is top. Snelle levering en keurig netjes in orde.

Eerlijk en betrouwbaar

Wij kwamen n.a.v. het zien van een advertentie op autozeeland.nl en we kregen wat we zagen. Bovendien was de heer die ons heeft geholpen was oprecht en rechtdoorzee met ons. Deze factoren tezamen waren een prettige ervaring. De vriendelijke groeten van de overkant

Kundig en betrouwbaar

Ze zijn vast niet de goedkoopste, maar de prijs staat bij Wondergem absoluut in verhouding tot de geleverde kwaliteit. Uitstekende service en vriendelijke en kundige mensen, kortom een bedrijf waar ik graag zaken mee doe.

Het is een top garage

Het is een super goeie garage vriendelijke mensen en hele goeie service

Fijne, snelle service.

Geachte lezer, Sinds een aantal jaren verleent deze garage alle service aan mijn aangekochte auto's aldaar. Mijn ervaring is dat de service voor mij prima is. Er wordt goed overlegd en veel is mogelijk. Aardige en bekwame vakmensen/ monteurs die ook fijn meedenken. Ik blijf er nog een poos. Met vriendelijke groet Dhr M. L. A. Minet

Gewoon goed en betrouwbaar!

Een bedrijf wat staat voor zijn klanten! Betrouwbaar en goed.

Mooi bedrijf

Vriendelijke mensen ,en je wordt direct geholpen indien mogelijke. Correcte uitleg aangaande de problemen.

Vriendelijk en eerlijk prima vaklui

Ik voel me thuis de mensen kennen mij en ik word altijd heel goed geholpen.

Goed en vlot

Vriendelijke ontvangst, attente betrokkenheid, luisterend oor. Goede kwaliteit werk.

Klant vriendelijke en snelle service en duidelijk advies.

Je wordt er altijd vriendelijk ontvangen en ze geven duidelijk aan wat of er aan de auto mankeert. Reparaties en keuring worden snel uitgevoerd en tegen een redelijke prijs. Net mijn oude auto ingeruild en andere auto de volgende dag al rijklaar op kunnen halen.

Garage zorgt goed voor de auto

Grote beurt en apk snel en netjes uitgevoerd. Prettig om een garagebedrijf te hebben die goed werk levert, en die je kunt vertrouwen.

Goede garage

Ze helpen je altijd. Uitstekend bedrijf met mensen met vakkennis.

Weer prima service

Weer prima service

Goed geholpen.

Persoonlijke aandacht en goed gesprek onder een bakje koffie voor de afhandeling van de aankoop.

Goede info wat er aan de hand is.

Op tijd geïnformeerd en uitleg wat er aan de is. Tevens een goede prijs indicatie wat de reparatie gaat kosten.

snel en goed geholpen

Heel snel geholpen door mensen die de zelfde taal spreken . Goede service en vriendelijk.

Bedrijfsweg 16

4387PD Vlissingen