Positief

Snelle afhandeling , goede prijs

zo als altijd prima

Al jaren kom ik als vaste klant bij de garage Wondergem en dat hoop ik nog lang te blijven doen

Een prima garage

Nette hulpvaardige mensen goede service Ben al jaren klant bij deze garage , naar volle tevredenheid

Vakkundig en betrouwbaar

Al jaren ben ik een tevreden vaste klant. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen. Als er iets is kan ik altijd even langskomen.

Geduldig en vakkundig

Bij sommige auto's kom je niet altijd direct op de plaats waar je wilt zijn. Zo ook bij mijn achterlicht element. Het leek op een puzzel maar de klus werd netjes geklaard.

Top service!

Naar volle tevredenheid 2 nieuwe voorbanden laten monteren

Altijd goed!

Altijd goede service vriendelijk personeel.

Altijd prima service!

De mannen staan altijd voor je klaar!

Altijd goede en snelle service

goed geregeld

een duidelijk overleg wat er moet gebeuren met de auto, richtlijn prijs opgeven en factuur komen goed overeen. met als resultaat een te vrede klant bedankt mannen.

Alles goed geregeld,auto rijd weer lekker

Perfecte service

Prima, zoals gewoonlijk

Mankement werd meteen aangepakt

Wij zijn al jaren lang zeer tevreden over autobedrijf Wondergem!

Wij zijn al jaren lang zeer tevreden over autobedrijf Wondergem!

Zeer klantvriendelijk en heel gewoon

Mooi bedrijf met medewerkers die dichtbij de klanten staan.

Sneller kan het niet!

Ik bel dat mijn uitlaat los zit en kan even langs komen. Vervolgens wordt ik meteen geholpen en in 10 minuten is mijn uitlaat gelast en wel en kan ik weer vertrekken! Super!

Een geweldig goed bedrijf.

Hele gewone mensen met hart voor mijn auto.

Super service en no nonsens

Goede communicatie en service.

Snel opgelost

Prima geholpen.

Band was leeg en was de volgende dag alweer vervangen door de heren.

Snelle afhandeling en leuke mensen

Fijn bedrijf

snel en uitstekend

Was een beetje laat voor de jaarlijkse keuring, maar ze hadden nog een plekje voor me en de service was ( weer) uitstekend.

Prima afhandeling en goede service

Goede en snelle afhandeling van de aankoop auto

We zijn op een prettige manier geholpen. Goede voorlichting over de auto en snelle afhandeling van de deal. Inruil was mogelijk en tegen reële prijs, iedereen blij. Binnen 5 dagen van eerste keer contact tot aflevering inclusief beurt en APK. Auto staat er super nietjes bij. Dank aan Adriaan en het team.

Snelle en goede service

Een garage waar ze altijd voor je klaar staan. Snelle service! Pakken extra mankementen gelijk mee.

Bedrijfsweg 16

4387PD Vlissingen