Geweldige service

Auto voelt weer 100% na apk en een beurt.

Vriendelijk & Kundig

Zeer vriendelijke en kundige mensen. Ze weten wat ze doen en rekenen geen enorm hoge prijzen.

Erg behulpzaam en betrouwbaar

Als ik bel zijn ze erg behulpzaam om een oplossing te zoeken. Dat gebeurd ook altijd snel. Dat is erg fijn.

Héél tevreden

Na een korte maar deftige zoektocht uitgekomen bij Autobedrijf Wondergem voor de aankoop van een 2de hands auto. Eerst positief telefonisch contact gehad met een vraag tot inruilprijs betreffende mijn wagen. De prijs beviel ons dus zijn we in de late namiddag gaan kijken naar de auto waar ons oog opgevallen was. Wij werden er heel goed ontvangen en na een proefrit beslist om meteen toe te happen en de wagen aan te kopen. Ook de inruilprijs die afgesproken was is niet meer veranderd in tegenstelling tot andere garages waar wij geweest waren en die je lokten met een mooie waarde maar het op de offerte plots veel minder bleek te zijn. Autobedrijf Wondergem is zeker een aanrader!

Al jaren een goede ervaring

Door deze mensen altijd netjes en correct behandeld zijn hulpvaardig en klantvriendelijk .

Net op tijd

De deur vannmijn Mercedes ging niet meer open , terwijl ik met vakantie zou gaan… gelukkig was het onderdeel op vrijdagmiddag om half 5 binnen en hebben de mannen van Wondergem de deur weer gemaakt, waarvoor hulde…

perfect geholpen

snel en deskundig de apk geregeld

Prima en snelle service

Vriendelijk , snel en vakkundig

Zo gefikst

Accu opmeten en vervangen! Snel geregeld! Top service

Prima geholpen!

Een uitstekend meedenkend bedrijf.

Alles prima geregeld

Fijne samenwerking bij het kopen van een auto

Snel en goed geholpen

Airco deed het niet

Goeie service

Heel vriendelijk en er wordt echt mee gedacht.

Prima garage

Hier nu al m'n 3de auto gekocht en steeds erg tevreden met de aankoop geweest. Ze weten hier de auto's op te snorren met weinig km's en ze zien er uit als nieuw als je ze koopt, goed onderhouden en goed afgeleverd.

Vriendelijk ervaren familie bedrijf

Auto is bij hen in goede handen en niet te duur

Goeie service

Heb een auto gekocht en ben zeer tevreden met de auto en de service

Betrouwbaar en vriendelijk.

Al jarenlang mijn vertrouwde adres voor het onderhoud en APK van mijn oude auto uit 2003. Houden altijd rekening met mijn wensen en budget. Ik ben blij met autobedrijf Wondergem.

prima service

Altijd prima geholpen

Altijd goede service

Behulpzaam, vriendelijk en eerlijk.

Goede ontvangst , en veel info over de auto die wij wilden kopen

Goede ervaring

Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar en staan indien mogelijk altijd voor je klaar

Top service

Een nieuwe auto gekocht bij deze garage. Netjes geholpen, Alles was keurig geregeld ook.

deskundig en goed overleg over de werkzaamheden.

volgende keer komen we weer.

Bedrijfsweg 16

4387PD Vlissingen