Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Op de site een Kia Soul zien staan,en na een leuke en gemoedelijke ontvangst een proefrit gemaakt. Door een goede inruilprijs voor mijn auto was de deal snel gesloten. Harold,bedankt en na een maand nog steeds zeer tevreden.
6 December 2023
Jan
Almelo
Gewoon zoals een garagebedrijf hoort te zijn. Vriendelijk netjes en een eerlijke prijs.
5 December 2022
Onstwedde
5 December 2022
Onstwedde
Mercedes e-klasse gekocht bij Harold Gerdes. Met geen pen te beschrijven hoe blij ik ben met de auto. De manier waarop men in Klazienaveen wordt geholpen kunnen ze hier in Den Haag nog wat van leren. Harold, als mijn zoon z'n rijbewijs heeft komen we bij jou een auto uitzoeken.
3 September 2022
L.A. Harteveld
Den Haag
Deze week een VW Touran gekocht bij Gerdes. Gemoedelijke ontvangst en gelijk proefrit gemaakt daarna de auto afgerekend, 2 koppen koffie gedronken en de Touran meegenomen. Binnen een half uur was alles geregeld. Degelijk en net autobedrijf!
3 September 2022
Jan
Holten
In 1 word top
17 August 2022
Kathleen Feiken
Emmer-compascuum
Problemen aan de auto zijn goed opgelost. Fijne garage. Prettige medewerkers.
1 April 2022
Gerrit
Erica
je wordt altijd zo snel mogelijk geholpen en goede monteurs
1 April 2022
piet
klazienaveen
Gewoon geweldige service!
30 March 2022
Anton De Poel
Emmen
Deze mensen denken met je mee om een voor jou voordelige oplossing voor je probleem te vinden. Service rond garantie is verbluffend. Communicatie rond reparaties is correct en volledig. Topgarage!
26 March 2022
C.B. van der Liet
Emmen
Ik zag op de site een mooie Fiat Panda en ik heb het bedrijf gebeld dat ik interesse had , maar ik ben woonachtig in Den Helder en hegb gevraagd deze auto voor mij te willen reserveren. Geen probleem en afgelopen woensdag de auto opgehaald . De fiat panda zag er prachtig uit van binnen en buiten en rijdt super. Dus een zeer tevreden klant.
25 March 2022
Jopie
Den helder
Mijn auto voor een grote beurt gebracht - had ik dat maar nooit gedaan! nadien liep de 3-cilinder slechter en meermalen viel een cilinder uit. Zou met motorreiniger van 25,- in de brandstoftank op te lossen zijn....bij een auto die net 80.000 km heeft gelopen. Was geen oplossing. Zelf de oorzaak ontdekt, een verneukte bobine! Door ruwe montage is het lipje binnenin verbogen waardoor de bougie niet kon vonken. En de topmonteur kon de oorzaak niet vinden. Ook teveel olie op de motor, ruim een halve liter was niet erg. Als je geen verstand van auto's hebt blijf er dan vanaf! Knoeiers. Daar komt ik nooit maar dan ook echt nooit meer terug. Bah!
Beveelt niet aan
2 February 2022
Johnnie
Klazienaveen
voor redelijke prijs maken ze alles heel goed vriendelijke personeel en een heel goede service
18 January 2022
Bert Vos
Klazienaveen
Al jaren tevreden klant en ook meerdere familieleden, die er al vele jaren heen gaan.
18 November 2021
Alfred Strijker
Nieuw-Dordrecht
Werkplaats chef Johan is zeer ervaren en bied geweldige sercice !
4 November 2021
Anton De Poel
Emmen
Nakomen van afspraken omtrent garantie is allemaal perfect geregeld , top !!!! Kunnen veel garages een voorbeeld aan nemen
15 October 2021
Mark otten
Raalte
Ging zo even voor de lol auto kijken Opel Corsa 2020 en goede uit leg gehad. Ik heb de volgende dag een proefrit gehad en de auto reed goed. En ik was gelijk verkocht en heb de papieren getekend. De oude Opel Corsa ingeruild goede inruil prijs gekregen. En de totale afhandeling was ook goed geregeld en Harold neemt alle tijd voor jou als klant.
5 October 2021
Emmen
Hartelijk ontvangst en de auto waar we over gebeld hadden stond netjes klaar, schoongemaakt en al. Geen opdringerig gedoe, lekker vrijblijvend en vertrouwd. Na afloop direct besloten de auto te nemen. Bij Gerdes wordt je tenminste nog behandeld zoals je behandeld wil worden. Succes met de zaken
9 June 2021
Yvonne
Eexterveen
Op de 23ste april APK ondergaan. Goedgekeurd zonder aantekening. Ik bin er bliede met. Bedankt Harold
5 May 2021
Ed
Den Bosch
normaal gesproken geen klachten maar voelt niet goed en het stelt misschien weinig voor maar toch.... het zit zo mijn auto moest een beurt en ik had net mijn ruitensproeier gevuld en wat denk je staat er alsnog ruitenvloeistof op de rekening. (schaadt toch wel het vertrouwen)
Beveelt niet aan
9 April 2021
Ap
Klazienaveeen
Wij hebben een camper bij autobedrijf Gerdes aangeschaft. We kregen hierbij alle ruimte om deze uit te testen. Naderhand bleken er wel diverse gebreken te zijn en dit is op een zeer nette wijze opgepakt en afgehandeld. Wat ons betreft een uitstekende en betrouwbare garage, waar je van op aan kunt!
1 April 2021
Renee
Sappemeer
Heel klantvriendelijk en een hele goeie service
10 March 2021
Bertus
Klazienaveen
Voor het eerst dat ik een auto heb(renault captur) die van beurt tot beurt helemaal niks mankeert. Positief geschrokken van de faktuur
30 January 2021
Bennie
Emmen
Autobedrijf Gerdes is een garage bedrijf waar kwaliteit, kennis en vriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij komen hier al jaren en worden altijd perfect geholpen door Harold en zijn team.
29 January 2021
Nico
Klazienaveen
Prettig en vol vertrouwen.
10 November 2020
Bert