"refurbished" auto bleek helaas toch een schade auto te zijn
We waren/zijn op zoek naar een mooie Toyota Corolla station (G-293-LT) . Vaartland had er een in Breda staan en deze hebben ze kostenloos naar Zwolle voor ons vervoeren. Die dag ook fijn gesprek gehad bij de mensen uit Zwolle.
In het bijgeleverd nationaal auto rapport bleek dat er alleen een krasje op de velg zat.
Afgelopen zaterdag de auto bekeken in Zwolle. Helaas kwamen we er toen achter dat er rechts voor toch een behoorlijke schade heeft gezeten, die ook nog eens slecht is hersteld. Je ziet dat de deelnaad niet mooi aansluit, tevens een sinasappel huidje zichtbaar. Als je dan verder onder de motor kap kijkt zie je scheuren/breuken in de ophanging van de kop lampen zitten.
Deze schade krijg je niet met een parkeer foutje...
Erg teleurgesteld. We stonden op het punt om de auto te kopen, en dan kom je last minute hier achter. De medewerkers uit Zwolle waren ook verbaasd over de schade. Ik geloof wel dat ze oprecht hier niets van wisten. Voor ons was dit een dealbreaker natuurlijk.
Voor Vaartland: Ik snap niet hoe deze schade niet in jullie nationale auto rapport staat. Het bedrijf dat dit regelt mag wel stuk kritischer zijn. Zeker als Vaartland "garandeert" geen schade auto's verkoopt.
Voor de toekomstige klant: blijf kritisch en vertrouw niet zomaar een rapport.
Ik hoop dat Vaartland de Corolla eerst door een professionele schade hersteller laat repareren, voor dat ze hem in de verkoop zetten.