Aanschaf Volvo C30. Vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, meedenken. Deskundig.
te kort contact om goed gefundeerde mening te geven
In aanloop naar de verkoop goed en deskundig. Bij afleveren kleine minpuntjes; niet volledige lijst met afspraken nagekomen en zeer moeizame communicatie. na de verkoop verloopt de communicatie moeizaam. mail met enkele kleine aandachtspunten helemaal niet beantwoord. dat geeft uiteindelijk een matig tevreden gevoel, al bevalt de auto uitstekend.
prettig bij hen een auto gekocht. Viel over alle dingen te onderhandelen (wel/geen garantie, met/zonder grote beurt enz) Kwamen hun afspraken goed na
Op zich goed maar sommige dingen waren teleurstellend . Zou zouden er licht metalen velgrem onder zitten en bleken dat plastic foppen te zijn. Toen ik dat zei kreeg ik geen reactie en verder kon ik de auto voor een bepaalde prijs krijgen als ik mijn auto in zou ruilen maar in het zelfde gesprek kon ik de auto voor dezelfde prijs krijgen zonder inruil en dat werd dan internet prijs genoemd zonder garantie en daf bevreemde mij voor wen bovag bedrijf al Met al viel het tegen voor wat betreft het tegemoet komen in de dingen die ik daar aangaf want il heb nog steeds de plastic doppen en geen lichtmetalen velgen
Als je een auto koopt van € 13.500 dan verwacht ik minimaal een volle tank benzine en dat hij helemaal gewassen en gepoetst zou zijn bij het ophalen. Ik vond het een afknapper namelijk.
Slecht bereikbaar. 8 keer geprobeerd een paraplu terug te krijgen en nog steeds tevergeefs.
goede ervaring tot nog toe
op het moment van de afspraak van de proefrit stond de auto niet klaar en was men niet op de hoogte van het feit dat we een proefrit zouden maken. Toen we de auto ophaalden hadden we een afspraak op een tijdstip, we moesten drie kwartier wachten..... De auto had een aanbiedingsperiode. Wij hadden in die periode de afspraak voor de proefrit gemaakt (één dag na afloop aanbieding). Toen werd moeilijk gedaan dat de aanbiedingsprijs niet meer zou gelden.
ben goed geholpen en tevreden
Dit bedrijf komt na wat ze zeggen en wordt verkocht of het in eigenbelang is om een zeer te vrede klant met in hun ogen en die van de klant een goede auto te hebben verkocht of hebben gekocht !!
Prima, goede service van verkoop. Helaas was aflevering ondermaats. De kentekenplaathouder van Vaartland was niet goed gemonteerd. Gelukkig daarna wel alles telefonisch kunnen oplossen, maar toch jammer... Zo\'n duplicaatcode op je nieuwe auto.
De vestiging Stolwijk is goed bevallen , correcte infor matie en voorlichting. Betreft aankoop Volvo xc 60 kenteken:64 -NPT -4
Oplossen van storing EGR-klep audi A4. Garantiewerk
Geen negatieve ervaringen.