goede service, goed behandeld

Naar Apeldoorn gereden vanuit Zoetermeer omdat de auto waarop ik het oog had vanuit de innamehal daar naartoe was getransporteerd en de auto laten verplaatsen naar een vestiging in de buurt ging niet zo eenvoudig als wordt voorgesteld. Geen spijt van keurige behandeling in de vestiging Apeldoorn

perfect, zeker aan te bevelen

een paar maanden geleden een BMW 5 serie gekocht bij vaartland Breda , van begin tot eind een prima gevoel bij dit bedrijf de bmw is nog altijd in prima staat. Zoek niet verder, VAARTLAND.NL !

• Welke vestiging wilt u beoordelen? Breda

perfect, zeker aan te bevelen

Heb bij vestiging stolwijk een volvo aangekocht en ben daar zeer vakkundig en prettig geholpen door Theunis de Lely.alle vragen werden serieus genomen en duidelijk beantwoord door Theunis.dus mijn voorkeur gaat naar vaartland stolwijk

goede service, goed behandeld

Het was een zeer aangename ervaring, geen opdringerige verkoper maar professioneel. Bedankt meneer v.Ham, de auto is netjes afgeleverd en bevalt perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Een seat leon gekocht bij vaartland heel vriendelijk geholpen ...na 4 weken ging er een verring kapot ondanks dat dat niet in de garantie valt heeft vaartland dit dezelfde ochtend kosteloos gemaakt dus hier echt een positieve evaring top service

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb een Ford Mondeo diesel gekocht . Prijs was erg scherp. Service was oké . Merk wel dat het echt een handelshuis is met nadruk op volume. Dat is een keuze die je zelf maakt.

goede service, goed behandeld

Ik heb bij vaartland auto s te Helmond een aankoop gedaan en ben daarbij door de heer Yan en Casper zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan.... Met name de service en vriendelijk van Yan vond ik TOP

goede service, goed behandeld

Ik heb een hele positieve ervaring met dit bedrijf, bij binnenkomst werd ik netjes ontvangen, en begeleidt naar de auto die ik had gezien. Daarna heeft Willem de hele auto met mij nagelopen. Ik kon merken dat hij daar veel verstand had van had Ze hebben mij ook alle ruimte gegeven met de proefrit. Ook na de koop werd ik goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken omtrent de auto en wat er allemaal nog gedaan moest worden. Fijn dat jullie geen bloemetje doen maar in plaats daarvoor het geld naar een goed doel sturen. Willem Bedankt voor de fijne auto. Kom graag in de toekomst terug bij jullie bedrijf voor de volgende auto.

goede service, goed behandeld

Ben heel tevreden over vaartland ze zijn behulpzaam en vriendelijk dankjewel vaartland

goede service, goed behandeld

Eerlijke verkoop en transparante oveeeenkomst. Ik ben zeer tevreden.

goede service, goed behandeld

Goede ervaring met dit bedrijf, ik werd goed geholpen en ze kwamen hun afspraken na

Heerenveen en Helmond

goede service, goed behandeld

Superkomplete bmw 330XD type F31 gekocht bij Roy van Vaartland Helmond. Na ontvangst met koffie en uitleg over de auto is er een proefrit gemaakt waar we ruim de tijd voor mochten nemen. Deze dieselbeul maakte op ons een zeer positieve indruk... inruil was niet aan de orde, dus na enige onderhandeling terug naar Friesland met deze zeer dikke BMW.

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

Super goed geholpen door Gerben en enorm goede inruilprijs gekregen voor oude auto. Gerben maakt het ook persoonlijk. Hij liet ons eerst even zelf rustig (alleen) bij de auto kijken en kwam na een tijdje even informeren. Vervolgens werd er eerst gekeken naar de prijs alvorens de proefrit kon plaatsvinden. Logisch want als je er qua prijs niet uitkomt heeft een proefrit geen zin.

• Welke vestiging wilt u beoordelen? Den Haag

goede service, goed behandeld

Verleden week in Stolwijk voor mijzelf een prachtige BMW 5 serie gekocht. Afhandeling werd door verkoopadviseur Theunis de Lely die wat mij betreft zeer klantvriendelijk en deskundig is, verzorgd. Perfecte uitleg gehad over de auto en garantiepakket. Dezelfde dag doorgereden naar de vestiging in Zwolle waar mijn zoon ook een 5 serie kocht. Hier geldt hetzelfde voor verkoopadviseur Peter Bosch. Alles perfect afgehandeld en niets was teveel gevraagd. Derhalve kan ik een ieder Vaartland aanraden.

goede service, goed behandeld

Op internet zagen we de auto staan, afspraak zo gemaakt, proefrit snel geregeld net als de aankoop. De standaard pakketten vond ik te duur dus geen gebruik van gemaakt, wellicht dat er een tussenvorm interessant zou zijn. De auto had een aardige plek op de motorkap die heel netjes is weggewerkt, helemaal top! Auto prima in orde en rijd er met veel plezier in! Dus erg tevreden met

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn aankoopwaarde lag onder de 8000,-

goede service, goed behandeld

ik heb de auto met een half jaar Bovag garantie gekocht. Dit vond ik wel net ze prettig en in de veronderstelling dat hij dan goed nagekeken zou worden. Echter toen ik de kofferbak dicht gooide bleek het achterlampje van de nummerplaat verlichting los te hangen( beugeltje was afgebroken) op weg naar huis bleek ook het blad van de ruitenwisser achter kapot te zijn ( rubber was los gescheurd ) en voor had de garage de ruitenwisser bladen verkeert om gemonteerd. Het is allemaal niet zi schokkend maar vond het wel vervelend. Wat voor garage is hij dan geweest. Kennis, kundigheid? Over de verkoop ben ik zeer tevreden. Alle lof voor de verkopers. Eerlijk en transparant.

• Welke vestiging wilt u beoordelen? Breda

goede service, goed behandeld

3 maanden geleden een golf 7 gekocht in stolwijk waarmee Arnout Neeleman mij goed geholpen heeft, Auto werd geleverd met garantie inclusief service beurt.

goede service, goed behandeld

Heel goed geholpen daar de verkoper in Helmond. Hij legde alles super goed uit en kwam met een goede inruildeal. Fijn en professioneel bedrijf, ik koop er zeker nog eens een auto.

goede service, goed behandeld

Via internet een auto gezien en aangeschaft. Fijn geholpen, niks opgedrongen. Gewoon duidelijk. Ik raad vaartland.nl aan. Dank je Roy.

perfect, zeker aan te bevelen

3 maanden geleden een auto gekocht in stolwijk waarmee Arnout Neeleman ons supergoed geholpen heeft doormiddel ons te helpen en de juiste keuzes en afwegingen te maken Hij heeft ons alles goed uitgelegd, Ook over de proefrit maakte tijd en afstand niet uit we zijn toch zo\'n anderhalf uur weg geweest En ook de gebreken die er waren zijn netjes en vriendelijk verholpen Bij het ophalen van de auto stond hij er ook netjes opgepoetst op ons te wachten. Al met al super geholpen en een prachtige auto er aan overgehouden

goede service, goed behandeld

Mooie golf 7 gekocht, super geholpen door Stefan ! En heel erg blij met de mooie en nette auto. Bedankt !

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk