Mooi auto bedrijf

Vriendelijke medewerkers en netjes geholpen.

Good service & price

Got my first car from them. Have been to few dealers n garages, their deal is the best, they have some very nice car with reasonable price, the salesman I had is quite fair and informative, service is also quite good.

Hele fijne service

Goed en fijn geholpen werd duidelijk geïnformeerd. Erg bedankt voor de goede service!

Goede ervaringen met Vaartland

Contacten waren goed. Werd gelijk teruggebeld bij een informatievraag. Auto werd "feestelijk"afgeleverd met een strik er omheen. De afspraken over een kleine beurt en aflevering waren keurig netjes uitgevoerd. Wij werden van het station afgehaald om de auto op te halen. Kortom prima service.

• Product

Het is feest als je bij vaartland ben geweest

We hebben een hele mooie opel zafira gekocht we zijn er heel blij mee het personeel is vriendelijk en behulpzaam toen we de auto gingen ophalen zat er een grote strik omheen hartelijke groetjes michiel en marianne pronk

• Product

Zeer prettige ervaring om bij Vaartland een auto te kopen.

Wij zijn op een prettige manier geholpen door Stefan van Eck. Hij gaf ons al de ruimte om de auto te bekijken en een proefrit te maken. Na de proefrit gingen de onderhandelingen ook op een prettige manier. Stefan wilde de auto niet verkopen zonder garantie, waardoor wij het basispakket hebben afgesloten voor de auto. De dag dat ik samen met mijn zoon de auto kwam ophalen, werden wij geholpen door Vince. Vince heeft ons ook op een prettige manier geholpen. Er zat een mooie grote gele strik om de auto wat echt super was. De nazorg en garantie is duidelijk en vandaag heb ik nog een telefoontje gekregen van Vaartland met uitleg over het basispakket en de voorwaarden daarvan. Ik ben zeer tevreden over Vaartland.

• Product

Ontspannen en to the point

• Product

Goede ontvangsr en prima afspraken

De auto was in zeer goede staat zoals ook op de webiste stond. Goede prijs afspraken gemaakt. Ook de levering was keurig. Geen problemen gehad. Door mijn eigen dealer nog laten nakijken.

• Product

Voor de tweede keer goed grslaagd

Het is goed zaken doen bij vaartland.

Goed kan beter

Men zou nog ff kijken naar instructie boekje Niets meer van gehoord??

Topp!

Afgelopen december heb ik een prachtige BMW 1- serie gekocht bij Vaartland. Ik werd bijgestaan door verkoopmedewerker Yusuf Demirci, die tevens ook de historie van Vaartland wist te vertellen. Ik heb een zeer prettige ervaring gehad bij Vaartland. Dhr. Demirci is een echte vakman en weet waar hij het over heeft. Hij heeft me heel prettig bijgestaan en heeft mijn wensen compleet doen vervullen. Tevens is de verkoop en aflevering van de auto spoedig en goed verlopen. Ook daarna heeft hij contact opgenomen met mij om te vragen hoe de auto bevalt. Zeer goede service als je het aan mij vraagt. 1 ding is zeker, ik zal in de toekomst zeker terugkeren (hopelijk werkt dhr. Demirci er dan nog!).

• Product

Doet wat men zegt en zegt wat men doet!

Van eerste contact tot aan verkoop erg tevreden over Vaartland. Stefan Ludden, teamleider, dacht mee in de mogelijkheden en leverde keurig wat is afgesproken (denkend aan het onderhoud, 2de sleutel, etc.); op basis van de aankoop van mijn BMW 520 2015 kan ik iedereen Vaartland aanbevelen: doet wat men zegt en zegt wat men doet!

Zeer goed geholpen

Correct geholpen en auto op fijne manier afgeleverd

fantastisch

Goed geholpen, auto werd netjes schoon afgeleverd. En de auto werd goed uitgelegd betreft alle functies van de auto.

Tevreden

Goed geholpen door de medewerker.

• Product

Prima behandeld, goede service en contact en een mooie auto!

Na een telefoontje vooraf, stond de auto waarin we geïnteresseerd waren klaar. Na een proefrit waren we verkocht. De verkoper nam de tijd voor ons en we kwamen uit de prijs. Een week later konden we m ophalen en we rijden er inmiddels al 1,5 week met veel plezier in rond!

Een zeer goed bedrijf

Auto was in eerste instantie verkocht maar toen de koop alsnog niet doorging werden we gebeld of wij soms nog belangstelling hadden. We zijn gaan kijken en binnen enkele minuten was de koop gesloten

• Product

Goed en snel geregeld, alle afspraken nagekomen

Alles goed en snel geregeld, alle afspraken zijn nagekomen. Het verkoopproces werd helaas door drukte door 3 verschillende verkopers gedaan, verder alles ok.

• Product

Zeer klantvriendelijk en goede service

Vakkundig en vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Zeer relaxed over proefrit. Bij het aflever klaar maken op de hoogte gehouden over verloop door middel van o.a. foto's op de app. Uitstekend afgeleverd met een gele strik. Net even wat extra moeite gedaan.

• Product

Enorm goed geholpen en een fantastische auto kunnen kopen voor een buitengewoon nette prijs

Op maandag 30 december kwam ik, na een aantal andere bedrijven te hebben bezocht en zelfs hier en daar proef gereden, bij Vaartland in Helmond aangekomen. Na een kijkje in de nette showroom, waar overigens een groot aantal prachtige geselecteerde auto’s staan, kwam ik uiteindelijk uit op een BMW 316D Touring uit 2013 waarvoor ik overigens telefonisch al mijn belangstelling had doorgegeven. Omdat het op dat moment erg druk was verzocht de verkoper (Mathys Rietjes) mij om even te wachten waarbij hij snel even koffie regelde. Na vertrek van de vorige klanten aan tafel. Na een introductie van hoe Vaartland opereert en de pakketten die men als onderdeel van de aankoop kan kiezen (vooral ten aanzien van service en garantie) kon er, na een eerste onderhandeling snel proef worden gereden. Toen ik terug kwam was de koop snel gesloten. Omdat het net voor de jaarwisseling was gaf Mathys aan dat ik de auto op donderdag 9 januari op kon halen. Als gevolg van wat drukte heb ik dit verzet naar vrijdag 10 januari. Aangekomen stond de auto al klaar. Ondanks dat ik hem er voor de proefrit ook al netjes uit vond zien was de extra poetsbeurt die ik als onderdeel van het servicepakket had betaald elke euro waard. De auto stond er picobello bij inclusief nieuwe APK en servicebeurt. Tot op heden zijn we nog steeds enorm tevreden en de garantie geeft een veilig gevoel mocht er toch de eerste maanden wat gebeuren. Conclusie: Uitstekende Service (door Mathys Rietjes) en een fantastisch gevoel (je voelt je echt klant). Mooi is bovendien dat men via hun interne systeem heel veel van de auto’s weet inclusief de nagenoeg volledige historie. Dit geeft vertrouwen! Ook de ‘hardware’ is fantastisch dus een aanrader voor eenieder die een echte goede en nette auto zoekt! Vaartland: wat mij betreft dus echt een aanrader. Als ik weer een auto zoek ga ik er weer kijken. Mathys: heel veel dank!!!!

prima!!! service.

correcte afhandeling !!! heb een goede ervaring met Vaartland.

Persoonlijk, oprecht en plezierig

Naar aanleiding van een ingeving langs Vaartland Zwolle gereden. Door het ontvangst en ervaring met de verkopers de beslissing genomen voor een nieuwe auto. Niels Harbers is een topper in verkoop. Duidelijke afspraken en voorwaarden en goed vertrouwen is wederzijdse respect. Top ervaring gehad en uiterst blij met mijn nieuwe aanwinst.

• Product

Goed aankoop bij vaartland gedaan ben blij met mijn nieuwe auto . Gastvrijheid staat daar op de eerste plek

Prima geholpen bij het zoeken naar mijn auto

Prima geholpen bij het zoeken naar mijn auto

Gewoon super

Heb gewoon binnen een uur een auto gekocht. En super tevreden. Ook goed geholpen door het personeel.💯. Afhandeling en dergelijke ging soepel en vlot. Een dikke 10. Kom al jaren voor onderhoud van me oude auto.💯

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk