Vriendelijke verkoper

Hele goede ervaring gehad met de verkoper. Gaf veel informatie en wat hij niet wist vroeg hij na of zocht hij op. Bij het ophalen stond er iemand anders. Deze jongeman heeft ons ook zeer goed geholpen zelfs met lichte krassen nog uit de auto poetsen wat ik eigenlijk al had verwacht dat dat zou gedaan zijn bij het ophalen. Wat wel een groot minpunt is en waar we nu dus nog steeds last van hebben is dat er een APK is gedaan door de naastliggende garage. Er is een advies. Aangegeven voor overmatige vloeistof een lekkaasje. Dit had niet gemogen naar mijns inziens. Dit is ook niet genoemd door de verkoper van vaartland. Dit resulteerde dat we na datat we de auto op vrijdagavond hebben opgehaald er op zondagochtend al een lampje ging branden dat de olie op was. Hierdoor moesten we op maandag naar vaartland waardoor pas weer op vrijdag bij de garage terecht konden en daarna via de garantie een eventuele reparatie konden doen. Voor een diagnose konden we pas de vrijdag na de aankoop terecht. Hierna moesten zij een aanvraag doen voor de garantie en pas op dinsdag werd ik gebeld voor een afspraak voor weer een week later op de maandag erna. De maandag erna zal alleen nog een verdere diagnose plaatsvinden omdat deze niet te doen was binnen een half uur. Daarna zal de auto nog gemaakt moeten worden. Dit is allemaal zeer vervelend. We kopen een auto met garantie met een nieuwe APK en dan verwacht je niet dat je meteen al elke week bij de garage staat. Wij hopen dus dat dit zeer snel opgelost zal zijn en dat we daarna kunnen genieten van onze auto. Uiteindelijk zijn we dus tevreden over de eerste verkoper maar minder over de gebruikte garage van Vaartland Halsteren. En jammer dat het APK formulier moet is door genomen met ons. Wel teleurgesteld hierin.

• Product

bereiken wat onmogelijk wordt geacht…

Een echt goede en betrouwbare klantvertegenwoordiger van het bedrijf, vooral ALAN BEY, ze hebben me geholpen, ik bied mijn eindeloze dank aan, het is onmogelijk voor iedereen, ze hebben het proces in 4 dagen voltooid en het voertuig bij mij afgeleverd, nogmaals bedankt aan vaartland en zijn team

• Product

Heb een Volkswagen Golf gekocht bij de locatie in Apeldoorn. De dag erop startte de auto niet, Anwb gebeld die de accu had geladen. Meteen de locatie gebeld en ik mocht meteen terecht. Binnen 15 binnen te zijn geweest, waarbij me dochter nog een zonnebril kreeg, was de auto weer klaar met een nieuwe accu. Belangrijk te melden dat ik geen garantie erbij had genomen. Dus top!

Goed en vlot geholpen.

Nazorg, garantie en product is het nog te vroeg voor een reactie, gezien de koop recent heeft plaats gevonden.

• Product N.v.t.

Yusuf was erg behulpzaam en helder in zijn communicatie. Ik kon bij de bezichtiging gelijk de auto meenemen, en sindsdien rijdt ik met meer plezier dan ik had verwacht in de nieuwe auto.

• Product

Jammer dat het ophalen snel en rommelig ging

Het kopen van de auto was prima. Fijne verkoper. Goed mee te onderhandelen. Het ophalen was minder. Moet toch een beetje feestelijk zijn. Maar dat was het (behalve de strik op denauto) niet echt. Het ging allemaal nogal rommelig ( waren met man minder maar daar hoef je als klant toch niet de dupe van te worden) Toen ik op de terugweg naar huis was ging het lampje branden van te lage bandenspanning dat vind ik best slecht, dat daar niet even naar gekeken is.

Onkundig, onbetrouwbaar

Mijn ervaring is dat de verkopers alleen geïnteresseerd zijn in het verkopen van de auto's. In de vestiging in Heerenveen ben ik ronduit onbeschoft en zelfs agressief benadert. Over de vestiging in Apeldoorn kan ik weinig zeggen.

Uitstekende verkoop en service

Goed geholpen en erg vriendelijke medewerkers.

perfect

eerlijk en betrouwbaar! heb de auto gekocht zonder eerst te gaan kijken en heb 100% gekregen wat mij beloofd is! bedankt voor de super service Duncan en Alan!

• Product

Netjes en correct behandeld door Peter.

Behulpzaam

Auto gekocht

Ik heb een auto gekocht voor een reële prijs. Ik ben positief verrast hoe een verkoper mij te woord stond in het filiaal Halsteren.

• Product

Goede service, sympathieke verkoper (Martijn, locatie Breda)

Afgelopen vrijdag hebben we onze nieuwe auto opgehaald! Erg tevreden over het klantcontact, de service en geholpen door een hele vriendelijke verkoper, Martijn dank je wel!

Prettige samenwerking

Prima en snel.

Yusuf Demirci is een erg vriendelijke verkoper. Geef voldoende ruimte voor vragen en speelde in op onze behoeftes. Was erg duidelijk over het verkoopproces.

nit goed

ik ben nit blij slechte servic nit optijd

An overall good experience

I recently bought a car at Vaartland. The whole process was quite fast and effective, with transparent information about the car, without any surprise charges. The car dealer was also super nice and reasonable on all fronts. Absolutely recommended.

• Would you recommend us? Yes

Super!

Super geholpen door meneer Alan Ari! Heel meedenkend!

uitstekend

x-xx-

Hele goede zaak.

Werd goed geholpen. Alles duidelijk. Vriendelijke verkoper.

• Product

Gewoon goed en no nonsens communicatie

Geen gladde praatjes, gewoon no nonsens. Goed gevoel bij. We hebben de auto net 1 dag, dus verder

• Product

Door verkoper Mathys perfect geholpen bij de vestiging in Helmond. Duidelijke uitleg en hij geeft een eerlijk mening over de auto.

Overtrof mijn verwachtingen

Uitstekend geholpen en hele transparante bedrijfsvoering

NVT

Positieve ervaring en vriendelijk personeel

Heel erg behulpzaam

Alles verliep soepel