Top service!!! Geholpen door gerben

Goed service

Prettige verkoper

Geholpen door Gerben.

Altijd top!

Geholpen door Gerben in Stolwijk. Inmiddels onze 3e auto bij Vaartland gekocht. We zijn erg tevreden :)

Fantastisch geholpen

Fantastisch en snel geholpen door Gerben bij Vaartland Stolwijk. Konden onze auto snel ophalen en zijn zeer tevreden over de service.

Zeer net auto bedrijf!

Ik heb een mooie jaguar i pace gekocht en kreeg deskundig advies. Zonder te opdringerig te zijn. Netjes afgeleverd tegen een mooie prijs. Rob

Goed geholpen

Scherpe prijs en goed geholpen door sem!

• Product N.v.t.

Geholpen in Stolwijk door Gerben

Fijne ervaring met het kopen van een mooie auto.

Geholpen in Stolwijk

Super geregeld

Goede en snelle service.

Complete informatie op website en service op onderliggende rapporten. De verkoper Sem Bulk heeft uitstekend ingespeeld op mijn wensen!

Nothing to complein

Sam help us get our familie car super frendly and good communicatie

Heel goed geholpen

Goed en snel geholpen.

Super blij

Sem uit afdeling Breda super klantvriendelijk bedankt

• Product

Prettige eerste ervaring van een vlotte, deskundig en no-nonsens begeleide aankoop.

Proefrit in de ochtenduren aangevraagd en nadien met een kopje koffie tot overeenstemming gekomen. Heldere uitleg over de auto, de garanties en onze verkoper Sem (Breda) heeft zelfs, vanwege onze nood en wens, diezelfde middag de aflevering weten te regelen. Topservice!

Vlot, open en eerlijk.

Ik ben geholpen door Gerben Lekkerkerker in de vestiging Stolwijk bij de aankoop van een nieuwe auto. Vaartland bood mij een nette inruilprijs voor mijn oude auto waardoor er een goede deal uitkwam. Tevreden met het contact!

Altijd plezierig bij Vaartland

Geholpen door Gerben Lekkerkerker. Zeer plezierig, deskundig en met verstand van zaken. Een aanrader om zaken mee te doen.

• Product

Mijn nieuwe Volkswagen Polo hier gekocht!

Na een lange zoektocht kwam ik hier terecht voor een nieuwe auto. Gerben heeft mij goed geholpen en was heel erg behulpzaam! Er is een groot aanbod voor ieder wat wils, dus zeker een aanrader als je een auto!

Goed geholpen door Gerben in Stolwijk

Alles netjes verlopen van bezichtiging tot afhalen nieuwe auto.

Geholpen door Gerben

Klantvriendelijk,

Goed geholpen door fred

Mooie auto gezien bij vaartland stolwijk. Bij aankomst goed geholpen door fred. Vriendelijk en een leuk gesprek gehad heel ongedwongen.

goede service, heel transparant

Auto gekocht. Geholpen door gerben. Mooie zaak, alles was al gedaan aan de auto. Proefrit gemaakt en gelijk meegenomen. Klasse!

• Product

Gerben heeft mij uitstekend geholpen qua informatie verlening en een eerlijke mening over de auto. We hebben een mooie prijs afgesproken.

Geholpen door Gerben in Stolwijk

Snel geholpen voor een proefrit in een BMW M240i. Verkoper denkt goed mee en uiteindelijk een eerlijke deal kunnen maken. Super tevreden!

• Product

Ben geholpen door Gerben en een mooie auto gekocht. Ben zeer tevreden.

• Product N.v.t.

t Vaartland 7