Bedankt voor de afhandeling!

Bedankt voor de afhandeling!

• Product N.v.t.

goed geholpen en auto in staat zoals beschreeven.

fijn geholpen op lokatie en snelle afhandeling

• Product

Goede informatie door de website en verkoper.

Prima geregeld

Zoals altijd uiterst correct

Peter Loree is een topper altijd tijd voor je en uiterst proffesioneel

Nooit meer

Spijt van aankoop, geen aanrader. Wordt aangegeven als nieuw (refurbished), maar dat klopt niet. Ontdekte al snel mankementen. Bij claim dan ook meteen de voorwaarden erbij (als-dan etc.). Je moet ook naar een aangewezen garagebedrijf gaan. Al met al gaf het geen vertrouwen en dat blijkt dan ook. Prijs was wel aantrekkelijk, maar daar betaal je uiteindelijk dan ook de prijs voor. Nooit meer dus.

• Product

Tevreden met het aanbod en keuzemogelijkheden, goede verkoper

Wij zijn tevreden met de wijze waarop vaartland omgaat met de klanten. Ook het aanbod aan autos, de soepelheid om in autos proef te rijden en autos van een andere verstiging laten over komen is perfect. Aflevering van de auto ook prima. Het enige minpuntje (dat zal bij andere autozaken ook zo zijn) is dat als je een auto koopt van ca 15000 euro en jullie adverteren dat jullie de auto grondig nakijken op 50 punten etc je alsnog afleveringskosten moet betalen of bv een basispakketgarantie kan nemen voor 695 euro waar dan bij inbegrepen is dat de auto van binnen en van buiten schoongemaakt wordt en de banden opgepompt zijn. Ik vind dat een onderdeel van een koop. Een auto geef je niet smerig mee of met lege banden etc en zorg je als bedrijf dat dat in orde is....... Standaard 3 maanden garantie op motor en versnellingsbak zou bij de prijs inbegrepen moeten zijn voor een auto met zo'n bedrag. Maar zoals gezegd goed en prettig geholpen door Stefan Ludde en heb bovenstaande ook aan hem gemeld.

Vriendelijk, goede service!

Je wordt goed geholpen en krijgt een eerlijk advies. Goede service en erg vriendelijke medewerkers.

• Product

Goed afgeleverd met een volle tank

De auto voldoet aan mijn verwachtingen. De auto werd afgeleverd met een volle tank. Diegene die de auto kwam afleveren was ook heel vriendelijk. Dus zeker weten een aanrader.

Erg netjes

We zijn zeer goed geholpen door Stefan luiden, kregen alle ruimte en tijd

Tevreden

Goede verkopers in de vesting Heerenveen. Tevreden deal gemaakt.

SUPER GEHOLPEN

service goed netjes geholpen

Een top bedrijf

De medewerkers staan je vriendelijk te word, alles word heel goed uitgelegd met de pakketten die ze bij de auto aanbieden. Gewoon goede klasse en service. Het bedrijf wat door Nederland een aantal vestigingen heeft, is zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring!

Mijn eerste auto van dit bedrijf, ben zeer te spreken hoe de deal gesloten is en zeker hoe de auto afgeleverd is!

• Product

helder contact en prettige sfeer

Heldere communicatie mbt het maken van de afspraak en daarna bij het bezoek ook prina ontvangen en geholpen. Mooie auto gekocht waar ik nog veel plezier aan ga beleven.

• Product

Vriendelijk en kennis van zaken

We hebben een zeer prettige ervaring gehad met de aankoop van onze auto in Helmond. Mattys had kennis van zaken en ondanks dat we minder kregen dan gehoopt voor onze inruil auto, kon hij ons toch gedailleerd uitleggen hoe en waarom. Wel transparant. Volgende auto koop ik zeker bij Vaartland!

Prima!

Snelle en prima service gehad bij de aanschaf van onze nieuwe auto!

Prettig en goed geholpen

De gesprekken met Theunis heb ik als zeer prettig ervaren. Een mooie auto kunnen kopen voor een goede prijs waar we erg blij mee zijn.

Goede

Min ervagens is goede

Was perfect.

De online Verkoop manager was zeer vriendlijk en de medewerkers uit Breda waren ook vriendelijk. Top services en mijn auto was netjes.

prima snel geholpen

Snelle deal en er wordt meegedacht. Erg tevreden met mijn nieuwe auto.

Prachtige auto gekocht

Weinig tot geen schade, jonge auto met weinig kilometers op de teller. Goed geholpen door Dannon van Vaartland Halsteren.

• Product

Goed telefonisch te bereiken, digitaal prima contact en informatievoorziening, goed persoonlijk ontvangst en meer dan superfijne verkoopmedewerker, open eerlijk en geïnteresseerd.

Zeer goede zaken gedaan

Zeer goed en vriendelijk geholpen met het kopen van een nieuwe auto. En snel geslaagd zeker een aanrader om hier weer terug te komen.

• Product

Alles in super raptempo geregeld door Stefan.

Ben erg blij met mijn aangeschafte bestelbus. Veel betere ervaring dan bij een merkdealer. Die mij liet proefrijden in een slecht(niet) schoongemaakte rokersauto en ondanks belofte geen contact meer heeft opgenomen nadat de auto grondig gereinigd was. Bij Vaartland stond een blinkende en schone auto te wachten. Binnen een half uur was alles geregeld voor de aankoop met inruil. Top! Enige smetje was dat de tank niet minimaal kwartvol was. Helaas was ik mijn portemonnee vergeten en kreeg ik 10 euro cash om diesel te tanken. Voor mijn volgende auto ga ik toch eerst bij Vaartland.nl kijken.

t Vaartland 7

2821 LH Stolwijk